Πάντα κερδίζω για τον εαυτό μου  και για όσους με αγαπούν.

Δεν κερδίζω κανέναν.

Συχνές Ερωτήσεις

Ποια δεδομένα επεξεργαζόμαστε:

Εισερχόμενοι στην διαδικτυακή πλατφόρμα με την επωνυμία  playersclub.gr  και αφού προηγουμένως συναινέσετε ρητά με έγγραφο το οποίο υπογράφετε, στην νόμιμη συλλογή και επεξεργασία των κατωτέρω προσωπικών σας δεδομένων από εμάς, στη συνέχεια εγγράφεστε σε αυτή και δημιουργείτε ατομικό λογαριασμό χρήστη λαμβάνοντας τους προσωπικούς σας κωδικούς.

Τα προσωπικά δεδομένα σας τα οποία συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε είναι τα εξής: το φύλλο σας, την ηλικία σας, τον τόπο διαμονής και γέννησης σας, το όνομα του πατρός και της μητρός σας, το δελτίο αστυνομικής σας ταυτότητας, τα ατομικά σας στοιχεία και ειδικότερα το βάρος σας, το ύψος σας, το βιογραφικό σας, φωτογραφίες και βίντεο που αφορούν την αθλητική σας δραστηριότητα

Που τα βρίσκουμε αυτά τα προσωπικά δεδομένα σας;

Τα ανωτέρω προσωπικά σας δεδομένα εφόσον προηγουμένως συναινέσετε ρητά δια εγγράφου, τα προσφέρετε και τα κοινοποιείτε από μόνοι σας στην ανωτέρω διαδικτυακή πλατφόρμα μέσω του προσωπικού σας λογαριασμού και τους ατομικούς κωδικούς χρήστη που θα λάβετε μετά την εγγραφή σας και την δημιουργία προσωπικού λογαριασμού.

Τα ανωτέρω δεδομένα σας μπορείτε ανά πάσα στιγμή να τα ανανεώσετε, να τα εμπλουτίσετε, να τα διορθώσετε και να τα διαγράψετε με τους ατομικούς-μοναδικούς κωδικούς χρήστη τους οποίους λαμβάνεται μετά την σύννομη εγγραφή σας στην πλατφόρμα.

Γιατί χρειαζόμαστε αυτά τα προσωπικά σας δεδομένα:

Τα προσωπικά σας δεδομένα αυτά είναι απολύτως απαραίτητα ώστε να προωθηθεί ο σκοπός του εγχειρήματος μας.

Σκοπός της πλατφόρμας είναι η σύννομη ατομική σας προώθηση και διαφήμιση  στον αθλητικό χώρο της Ελλάδας δια μέσου της δημιουργίας ενός αθλητικού μέσου κοινωνικής δικτύωσης στο οποίο οι  χρήστες προωθούν στους υπόλοιπους εγγεγραμμένους χρήστες ατομικές τους πληροφορίες.

Χωρίς αυτές τις πληροφορίες σας δεν είναι δυνατό να προωθήσετε τον εαυτό σας στον αθλητικό χώρο της Ελλάδας.

Υπάρχει δυνατότητα διαγραφής τους;

Φυσικά και υπάρχει. Διατηρείτε πάντοτε το δικαίωμα σας να ζητήσετε από εμάς με έγγραφο συστημένης επιστολής ή ακόμη και με E mail να διορθώσουμε τα δεδομένα σας και να τα  διαγράψουμε.

Ποιοι έχουν πρόσβαση στα προσωπικά μου δεδομένα:

Πρόσβαση έχουν μονάχα οι επίσημοι χρήστες της πλατφόρμας. Για να μπορέσουν να πληροφορηθούν τα προσωπικά σας δεδομένα θα πρέπει να δημιουργήσουν ατομικό-προσωπικό λογαριασμό χρήστη.

Μόνον τότε θα μπορούν να δουν τα προσωπικά δεδομένα που μοιράζεστε μαζί τους.

Είμαι κάτω των 15 ετών μπορώ να δημιουργήσω λογαριασμό;

Φυσικά και μπορείς. Επειδή όμως η διαδικτυακή μας πλατφόρμα  λειτουργεί σύμφωνα με τις επιταγές της Ευρωπαϊκής και Ελληνικής νομοθεσίας (νόμος 4624/2019)  χρειάζεται την έγγραφη συναίνεση των γονέων σου πριν συλλέξει και επεξεργαστεί τα προσωπικά σου δεδομένα.

Μπορώ να διαγράψω τον λογαριασμό μου ;

Έχεις την δυνατότητα οποτεδήποτε να διαγράψεις τον ατομικό σου λογαριασμό από την διαδικτυακή πλατφόρμα. Εάν διαγράψεις τον λογαριασμό σου τα προσωπικά σου δεδομένα δεν θα εμφανίζονται σε κανέναν χρήστη της πλατφόρμας αλλά ούτε και στους επισκέπτες αυτής.

Πως μπορώ να επικοινωνήσω με τον Υπεύθυνο επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων;

Αυτό μπορείτε να το κάνετε οποτεδήποτε μέσω e mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση : mail.playersclub@gmail.com . Ο υπεύθυνος επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων είναι υποχρεωμένος να σας απαντήσει εντός εύλογου χρόνου.