Πάντα κερδίζω για τον εαυτό μου  και για όσους με αγαπούν.

Δεν κερδίζω κανέναν.

ΤΖΟΛΗΣ-ΑΕΛ 1-0 “ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΗ ΑΚΟΜΑ…”

Ο σκόρερ του νικητήριου γκολ του ΠΑΟΚ κόντρα στην ΑΕΛ, Χρήστος Τζόλης, μίλησε για τις εμφανίσεις του και το γεγονός πως έχει τραβήξει τα βλέμματα.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Είναι η περίοδος αυτή που έπεσαν πολλά μαζεμένα. Είναι αρχή ακόμα, κι άλλοι έχουν ξεκινήσει έτσι. Σημασία έχει να συνεχίσω να παίζω καλά. Θέλω να παίζω στην ενδεκάδα, να βελτιώνομαι. Ολο αυτό το ονειρευόμουν από μικρός. Είμαι χρόνια στον ΠΑΟΚ, στην ακαδημία. Μακάρι να συνεχίσω έτσι», είπε αρχικά.

Για τις δυσκολίες που υπάρχουν: «Η προσαρμογή στην πρώτη ομάδα είναι δύσκολη για έναν παίκτη της Κ19, υπάρχουν μεγάλες διαφορές. Με βοήθησαν πολύ οι συμπαίκτες μου, οι πιο έμπειροι και τους ευχαριστώ πολύ και ελπίζω να τους δικαιώνω».

Για τους Μιχαιλίδη και Πέλκα και το πόσο τον βοηθάνε: «Ο Πέλκας μας βοηθάει πολύ όλους τους μικρούς. Πως να διαχειριστούμε καταστάσεις, είναι πολύ κοντά μας. Εμένα με βοηθάει και στον τρόπο του παιχνιδιού μου, πως να κινούμαι πως να πρεσάρω. Χαίρομαι πολύ και για τον Μιχαηλίδη που παίζει βασικός και δείχνει την αξία του».

Για το γκολ: «Είδα τον Μπίσεσβαρ, έκανα την κίνηση, πήρα την μπάλα, μπήκε το γκολ και όλα καλά. Η φάση βγήκε».

Για το παιχνίδι με τη Μπενφίκα: «Είμαστε έτοιμοι ενόψει Μπενφίκα. Τρέξαμε, πιέσαμε, θα μπορούσε το σκορ να είναι και 3-0. Είμαστε έτοιμοι για την πρόκριση».

Για το τι του λέει ο Φερέιρα: «Πρέπει να συνεχίσω, να κρατήσω την εικόνα που έχω και να δουλεύω στις προπονήσεις αυτές είναι οι συμβουλές του».\

Πηγή:sportime