Πάντα κερδίζω για τον εαυτό μου  και για όσους με αγαπούν.

Δεν κερδίζω κανέναν.

ΖΗΣΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΛΕΒΑΔΙΑΚΟ

Ολοκλήρωσε την καριέρα του ο έμπειρος μεσοαμυντικός και ανέλαβε πόστο στην πράσινη ΠΑΕ.

Με μια ανακοίνωση η Π.Α.Ε. Α.Π.Ο. Λεβαδειακός “έβγαλε” δυο… ειδήσεις(!)

Η πρώτη είδηση που έβγαλε η “πράσινη” Π.Α.Ε. έχει να κάνει με το οτι ο Κατερινιώτης Γιώργος Ζησόπουλος, ο έμπειρος μεσο-αμυντικός, “κρέμασε” τα παπούτσια του καθώς το πήρε απόφαση να ολοκληρώσει την ποδοσφαιρική του καριέρα μετά από μια μεγάλη πορεία στο χώρο του ελληνικού, επαγγελματικού ποδοσφαίρου, με την μεγαλύτερη εξ’ αυτής να την έχει διανύσει παίζοντας με την φανέλα με το σήμα του Λεβαδειακού στο στήθος.

Η δεύτερη είδηση έχει να κάνει με το οτι ο Ζησόπουλος πήρε πόστο στην Π.Α.Ε. της Λιβαδειάς και αναλαμβάνει τη θέση του διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Βοιωτών:

“Η ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Γιώργο Ζησόπουλο, ο οποίος επιστρέφει στην ομάδα έχοντας ολοκληρώσει την αγωνιστική του καριέρα και αναλαμβάνει τη θέση του διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος”.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΗΣΟΠΟΥΛΟΣ 

Πρώτο γκολ στην Α Εθνική

Ο Γιώργος Ζησόπουλος γεννήθηκε στην Κατερίνη στις 23 Μαΐου 1984. 

Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τον ΠΑΟΚ το 2003 και με την ομάδα της Θεσσαλονίκης πανηγύρισε την έξοδο στους προκριματικούς του Τσάμπιονς Λιγκ το 2004. 

Το 2005 μετακόμισε στον Λεβαδειακό όπου παρέμεινε επί μία πενταετία ως βασικό στέλεχος. 

Το καλοκαίρι του 2010 μετακόμισε στην Κομοτηνή και τον Πανθρακικό όπου αγωνίστηκε για έναν χρόνο και επέστρεψε ξανά στην Βοιωτία και τον Λεβαδειακό. 

Από το 2013 μέχρι το 2016 αγωνίστηκε με τα χρώματα του Αστέρα Τρίπολης ενώ τον Ιούνιο του 2016 συμφώνησε με τον Ατρόμητο Αθηνών για τα επόμενα δύο χρόνια. 

Στη συνέχεια επέστρεψε στον Λεβαδειακό ενώ στη περσινή σεζόν αγωνίστηκε στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Στις 17 Δεκεμβρίου 2018 στον αγώνα του Λεβαδειακού με τον Π.Α.Ο.Κ., ο Ζησόπουλος πέτυχε τέρμα και έγινε έτσι ο μεγαλύτερος σε ηλικία σκόρερ (σε ηλικία 34 ετών, 6 μηνών και 26 ημερών) στο πρωτάθλημα της Super League 2018-2019 και 7ος στην ιστορία της διοργάνωσης.

Ξεχωριστή για τον Ζησόπουλο, ήταν η αναμέτρηση Λεβαδειακός-Αρης 1-0 (38′ Μαρκόφσκι), στις 27 Ιανουαρίου του 2019, για την 18η αγωνιστική. 

Εγινε ρέκορντμαν συμμετοχών με την πράσινη φανέλα στο κορυφαίο Ελληνικό πρωτάθλημα.

Η ενημέρωση από την Super League:

«Από σήμερα ο παίκτης «σημαία» στην ιστορία του Λεβαδειακού, ο Γιάννης Μαρτιναίος, έχει συγκάτοικο κατά κάποιο τρόπο.

Ο 60χρονος, σήμερα, Γιάννης Μαρτιναίος είναι ο άνθρωπος με τις περισσότερες συμμετοχές στην ιστορία της ομάδας.

Σε επίπεδο Α’ Εθνικής/Super League έπαιξε από το 1987 ως το 1995 σε 174 αγώνες της μεγάλης κατηγορίας.

Το 174ο και τελευταίο παιχνίδι του ήταν στις 4 Ιουνίου 1995, για να παίξει τελικά ως τα 39 χρόνια του στη Β’ Εθνική μέχρι το 1998.

Μετά από 24 χρόνια ένας άλλος ποδοσφαιριστής, όχι Βοιωτός, ο Γιώργος Ζησόπουλος, φτάνει και αυτός τον ίδιο αριθμό αγώνων, 174!

Ο 35χρονος Κατερινιώτης έκανε τρεις διαφορετικές θητείες στον Λεβαδειακό, ξεκινώντας από το δανεισμό του από τον Π.Α.Ο.Κ. το 2005».

Οπότε όλη η Super League υποκλίνεται σε μία ξεχωριστή μορφή του ελληνικού ποδοσφαίρου. 

Η χέβι μέταλ φυσιογνωμία του «Ζησό» έχει κάνει αισθητή την παρουσία της στα γήπεδα.