ΠYΔΝΑΪΚΟΣ 2017 – ΑΡΗΣ ΚΟΚΚΙΝΟΠΛΙΤΩΝ 1-0

“Καθάρισε” ξανά τους Κοκκινοπλίτες

Μετά τη νίκη πρόκριση για το Κύπελλο της ΕΠΣ Πιερίας με 3-0 σε βάρος του Άρη, ο Πυδναϊκός 2017 κέρδισε ξανά τους Κοκκινοπλίτες επικρατώντας με 1-0, αυτή την φορά για το πρωτάθλημα της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι πήραν δίκαια το τρίποντο, είχαν ευκαιρίες για γκολ αλλά τους έλειπε το καθαρό μυαλό και η τύχη για να παραβιάσουν την εστία του έμπειρου Καρασκόρδα.

Οι Κιτριώτες έπιασαν τους 6 βαθμούς ενώ ο Άρης έμεινε στον 1 βαθμό και αναμένεται πλέον αντιδράσει στην συνέχεια.

Η ομάδα του Άρη που επιδίωξε να κάνει τη ζημιά χτυπώντας στις αντεπιθέσεις, προβλημάτισε με την εικόνα της, ειδικά στο α’ μέρος, απέναντι σε έναν Πυδναϊκό που έστω και δύσκολα έφτασε στο “τρίποντο” χάνοντας ευκαρίες να “καθαρίσει” από πιο νωρίς την υπόθεση – νίκη.

Το γκολ που έκρινε τη συνάντηση πέτυχε στο 90’+7′ ο Μπαμπατζιάνης με σουτ πλασέ μέσα από την περιοχή, εκμεταλλευόμενος κάθετη πάσα του Ταφραλή.

Νωρίτερα, στο 88? οι γηπεδούχοι είχαν “αγγίξει” το γκολ αλλά το σουτ του Ιωάννου βρήκε στο κάθετο δοκάρι του Καρασκόρδα.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Μέγας με βοηθούς τον κ. Πλόσκα και την κα. Τσικλητάρη Β.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

ΠYΔΝΑΪΚΟΣ 2017
Παπανικολάου, Πεΐδης, Σαμαλής (57′ Δήμος), Δασκαλόπουλος, Μπαλαμπάνης (62′ Σιώκας), Ιωάννου, Σεχολάρι, Θεοδοσιάδης, Ταφραλής, Αποστολίδης, Μιχαηλίδης (75′ Μπαμπατζιάνης).

ΑΡΗΣ ΚΟΚΚΙΝΟΠΛΙΤΩΝ
Καρασκόρδας, Μάλα, Λαράκου, Σκέντος, Παππάς, Μπιτσάνης, Σκαμπαρδώνης (88′ Χάζμα), Παπαγιαννόπουλος (69′ Ζιάκας), Χρυσόπουλος (66′ Εντιαγέ), Μυστρίδης, Σαββίδης (69′ Μήτρας).