Πάντα κερδίζω για τον εαυτό μου  και για όσους με αγαπούν.

Δεν κερδίζω κανέναν.

Πάρτι στην ΕΠΟ Με αύξηση εξόδων μέχρι… 547%

<<Πάρτι>> στην ΕΠΟ Με αύξηση εξόδων μέχρι… 547%

Η ΑΥΓΗ αποκαλύπτει απόρρητη έκθεση της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου για τα οικονομικά της ΕΠΟ

Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, που εισπράττει ένα σεβαστό ποσό από τις διεθνείς συνομοσπονδίες, πέρα από τα οικεία έσοδα, βρίσκεται και πάλι στο στόχαστρο της FIFA και οι λόγοι δεν έχουν διαφοροποιηθεί ιδιαίτερα.

Η ΑΥΓΗ φέρνει σήμερα στο φως μια απόρρητη έκθεση της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, που φέρει τον τίτλο «Διαγνωστική αξιολόγηση των λειτουργιών του οικονομικού τμήματος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας – Οκτώβριος 2020»

Αύξηση εξόδων μέχρι… 547%

Συνοδεύονται όμως και από πίνακες, στους οποίους παρουσιάζονται αναλυτικά τα έξοδα του 2019 σε διάφορους τομείς και συγκριτικά με το 2018.
Στα συγκεκριμένα στοιχεία, υπάρχουν τουλάχιστον επτά κωδικοί στους οποίους εύκολα διαπιστώνει κανείς μια τεράστια απόκλιση της περσινής χρονιάς σε σχέση με την προπέρσινη.
Κωδικοί που αφορούν τα έξοδα μετακίνησης (διαιτητών και μη), αλλά και «διάφορα έξοδα» ή «έξοδα τρίτων», στα οποία παρατηρείται αύξηση μέχρι και… 547%.

Κι αν κάποιος μπορεί να σκεφτεί ότι αυξήθηκαν οι δαπάνες μετακίνησης των διαιτητών, καθώς έχουμε πλέον ξένους διαιτητές στη Superleague, δεν μπορεί να πει το ίδιο για τον υπό-κωδικό 64.98.05 «Έξοδα Τρίτων», καθώς το ποσό αυξήθηκε κατά 175% και συγκεκριμένα δαπανήθηκαν 2.428.944 ευρώ, έναντι του ποσού των 881.873 που δαπανήθηκε το 2018.

πηγή ΄ Η ΑΥΓΗ΄
τμήμα του ρεπορτάζ της
ΑΛΕΚΑΣ ΖΟΥΜΗ