Πάντα κερδίζω για τον εαυτό μου  και για όσους με αγαπούν.

Δεν κερδίζω κανέναν.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ : 0-0 Τελικό ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ Ο ΠΑΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΜΑΧΗΤΙΚΟ ΑΣΤΕΡΑ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ : 0-0 Τελικό Δεν τα κατάφερε ο ΠΑΟ απέναντί στον μαχητικό Αστέρα

34′ Ο Αστέρας σκόραρε με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κρεσπί αλλά ο Μπαράλες ήταν σε θέση οφσάιντ, έκανε κίνηση για να βρει τη μπάλα, και έχουμε οφσάιντ. 
39’Η καλύτερη φάση του Παναθηναϊκού στο ματς. Σε εκτέλεση φάουλ από τα δεξιά έγινε η πρώτη κεφαλιά και στο δεύτερο δοκάρι ο Πούγγουρας κατάφερε να στείλει τη μπάλα έξω. 
45′ Απειλεί ο Παναθηναϊκός. Ωραία ενέργεια από τον Αϊτόρ από τα δεξιά, έκανε την πάσα προς τον Χατζηγιοβάνη να πλασάρει με το αριστερό και έστειλε τη μπάλα έξω. 

Β Ημιχρονο

47′ Διπλή ευκαιρία για τον Αστέρα. Σέντρα από τα αριστερά από τον Σίτο έδιωξε ο Διούδης με τη μπάλα να φτάνει στον Σουάρεθ ο οποίος έκανε το σουτ και ο γκολκίπερ του Παναθηναϊκού με τα πόδια απομάκρυνε. 
50′ Ωραία πάσα για τον Καρλίτος που βγήκε τετ α τετ από τα αριστερά, έκανε το σουτ αλλά ο Παπαδόπουλος έδιωξε με τα πόδια. Ο επόπτης σήκωσε τη σημαία για οφσάιντ αλλά ο Ισπανός καλυπτόταν.
 64′ Διπλή αλλαγή για τον Αστέρα. Εκτός οι Ριέρα και Σίτο και στη θέση τους οι Φερνάντεθ και Καπίγια. 
66′ Αλλαγή στο ματς. Ο Ιωαννίδης αντί του Μπουζούκη.
76’Αλλαγή για τον Παναθηναϊκό. O Μακέντα στη θέση του Καρλίτος.
 79’Ο Ιωαννίδης τσιμπά την μπάλα εκτός περιοχής, ελίσσεται. Βγάζει δεξιά στον Χουάνκαρ, ο οποίος κάνει τη σέντρα με το αριστερό. Απομακρύνει η άμυνα του Αστέρα.
80’Ο Καπίγια μπαίνει από αριστερά στην περιοχή, βγάζει προς τα έξω. Ο Σένκεφελντ απομακρύνει. Ξαναμπαίνει από αριστερά στην περιοχή ο Μουνάφο, βγάζει έξω στον Καπίγια. Ο Βάσκος κάνει το σουτ με το αριστερό εντός περιοχής, ο Διούδης απομακρύνει.
89’Ο Αθανασακόπουλος βγάζει εξαιρετική κάθετη για τον Μακέντα, ο οποίος δεν εκτίμησε καλά τη φάση με αποτέλεσμα ο Παπαδόπουλος να βγει και να απομακρύνει προ του Ιταλού.
90’Ο Μακέντα βγάζει αριστερά για τον Χατζηγιοβάνη. Η σέντρα του δεν περνά, ενώ δεν κερδίζει ούτε το κόρνερ. Η μπάλα χτύπησε στα πόδια του μετά από την κόντρα που έβαλε ο Κώτσιρας.

Τελικό σκορ.
Παναθηναϊκός – Αστέρας 0-0