Πάντα κερδίζω για τον εαυτό μου  και για όσους με αγαπούν.

Δεν κερδίζω κανέναν.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΕΚ : ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΤΕΡΠΙ ΜΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ

ΤΡΙΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΤΕΡΠΙ ΜΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ

Μαρτίνς:
“Μου άρεσε πολύ η ωριμότητα, το ματς απαιτούσε εξυπνάδα και τη δείξαμε. Οπότε χρειάστηκε να επιταχύνουμε το κάναμε, είμαστε δίκαιοι νικητές. Η ΑΕΚ έκανε δύο ευκαιρίες, αλλά ξέραμε πώς να συμπεριφερθούμε και πώς να κερδίσουμε ένα ντέρμπι”. 

Για τη διαφορά από ΑΕΚ και ΠΑΟΚ: “Δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμη. Δεν έχει κριθεί. Δεν κοιτάμε τη βαθμολογία, το πρωτάθλημα είναι μαραθώνιος. Θα πρέπει να μαζεύουμε βαθμούς χωρίς να βλέπουμε ότι είμαστε πρώτοι. Έτσι θα πρέπει να βλέπουμε τα ματς”.

Για τον Ομάρ: “Η σκέψη μας είναι μαζί του. Ευχόμαστε να επιστρέψει γρήγορα. Είναι σπουδαίος άνθρωπος και αρχηγός. Θέλουμε να τον ξαναδούμε να παίζει στο γήπεδο”. 

Χιμένεθ:
“Όποιος αγαπάει την ΑΕΚ στεναχωριέται για το αποτέλεσμα. Το αποτέλεσμα μπορεί να κοροϊδέψει. Δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα. Στο πρώτο ημίχρονο ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος με 4-2-3-1. Στο δεύτερο όταν αλλάξαμε σε 4-3-3 μπήκαμε πιο δυνατά. Μπορούσαμε να σκοράρουμε και να ισοφαρίσουμε. Στη επόμενη φάση σκόραρε ο Ολυμπιακός και εκεί τελείωσε το ματς. Θα πρέπει να είμαστε περισσότερο φιλόδοξοι και είμαι πεπεισμένος ότι θα το καταφέρουμε. Θα πρέπει να βελτιώσουμε την ψυχολογία κάποιων παικτών”.

“Ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατά και κάποιοι ποδοσφαιριστές δεν αισθάνθηκαν άνετα στον αγωνιστικό χώρο. Θα πρέπει να βελτιωθούμε στο ψυχολογικό κομμάτι, καθώς και στη φυσική κατάσταση. Εάν θέλουμε να είμαστε ομάδα δεύτερης γραμμής εντάξει, αλλά εάν θέλουμε να είμαστε πρώτης θα πρέπει να κάνουμε δύο άλματα”.

“Το κέντρο του Ολυμπιακού στο πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ δυνατό, με την είσοδο του Γαλανόπουλου ισορροπήσαμε. Σε κάθε περίπτωση νομίζω ότι το αποτέλεσμα δεν αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα”. 

¨”Δεν πήγαμε σήμερα στους 11 βαθμούς. Πρίν ήμασταν στους 8. Μια ομάδα που έχει φιλοδοξίες δεν μπορεί να παίζει τόσο πίσω. Για να κερδίσουμε στο Καραϊσκάκης που το έχουμε κάνει, πρέπει να έχεις γερά πνευμόνια και συγκέντρωση”.

“Είμαι ικανοποιημένος από το δεύτερο ημίχρονο, αλλά δεχτήκαμε δύο γκολ που ήταν παράλογο να τα δεχτούμε”.