Πάντα κερδίζω για τον εαυτό μου  και για όσους με αγαπούν.

Δεν κερδίζω κανέναν.

“Είχαμε συμφωνήσει με τον ΠΑΣ για αλλαγή έδρας, δεν ήθελε η ΕΠΟ” ΣΠΥΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ Ε.Δ

“Είχαμε συμφωνήσει με τον ΠΑΣ για αλλαγή έδρας, δεν ήθελε η ΕΠΟ”

Ο επιχειρησιακός διευθυντής του Παναθηναϊκού, Σπύρος Βλάχος, υποστήριξε πως το τριφύλλι είχε συμφωνήσει με τον ΠΑΣ Γιάννινα για αλλαγή έδρας στο πρώτο ματς με την ΕΠΟ να λέει όχι.

“Σε τέτοιες περιπτώσεις την όποια απόφαση για τη διεξαγωγή ενός αγώνα την παίρνει ο διαιτητής, ο οποίος ενημέρωσε τις δύο ομάδες ότι θα τεστάρει όλο το γήπεδο όπως και έγινε. Αφού προέβη σε αυτήν την ενέργεια, μας κάλεσε στα αποδυτήρια και μας είπε ότι έκρινε πως λόγω της λάσπης που υπάρχει στον αγωνιστικό χώρο, το ματς δεν θα γίνει γιατί υπάρχει κίνδυνος για τη σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών.

Εκεί βασίστηκε η απόφασή του να αναβληθεί το ματς και πλέον αναμένουμε από την ΕΠΟ την ενημέρωση για το πότε θα διεξαχθεί. Η εκτίμηση που έχουμε είναι ότι θα διεξαχθεί σε νέα ημερομηνία”.

Για το αν ο Παναθηναϊκός είχε αποδεχθεί πρόταση του ΠΑΣ Γιάννινα για αλλαγή της έδρας απάντησε: “Πράγματι, υπήρξε σχετικό αίτημα από τον ΠΑΣ Γιάννινα για να γίνει το πρώτο ματς στην Αθήνα και μάλιστα υπήρχε συμφωνία των δύο ομάδων για αυτό. Ωστόσο ήταν απόφαση της ΕΠΟ να μην υπάρξει τροποποίηση και έτσι το ματς ορίστηκε όπως προέκυψε στην κλήρωση”.