Πάντα κερδίζω για τον εαυτό μου  και για όσους με αγαπούν.

Δεν κερδίζω κανέναν.

Ο ΔΙΟΥΔΗΣ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΦΕΡΕΙ ΣΕ ΤΡΟΧΙΑ ΕΥΡΩΠΗΣ

Ο ΔΙΟΥΔΗΣ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΦΕΡΕΙ ΣΕ ΤΡΟΧΙΑ ΕΥΡΩΠΗΣ

Ο Διούδης δεν είναι απλώς ένας από τους ήρωες του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι, είναι κάτι περισσότερο. Είναι ο βασικός λόγος της πορείας της ομάδας του Μπόλονι στον 2ο γύρο που έχει φέρει τους πράσινους σε τροχιά Ευρώπης.

Ο Παναθηναϊκός έχει επτά νίκες και δύο ισοπαλίες στον 2ο γύρο και ο Διούδης είναι ο Νο1 λόγος γι’αυτό το αήττητο σερί. Δείτε τις εντυπωσιακές επιδόσεις του 28χρονου τερματοφύλακα και τη σύγκριση με τον πρώτο γύρο.

Η εντυπωσιακή φόρμα του Διούδη στον 2ο γύρο της Super League Interwetten

Ο Διούδης έχει δεχθεί τον ίδιο αριθμό τελικών στην εστία του, αλλά μετά τη διακοπή έχει κατεβάσει ρολά. Στον 1ο γύρο είχε αποκρούσει 21 από τις 30 τελικές που πήγαν στην εστία του, στον 2ο έχει βγάλει τις 27(!) από τις 30, έχει πει “όχι” στο 90% των τελικών που έχει αντιμετωπίσει.

ΕΧΕΙ 87% ΣΤΙΣ ΤΕΛΙΚΕΣ ΠΟΥ ΔΕΧΕΤΑΙ ΕΝΤΟΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

Εντυπωσιακή είναι η μεταμόρφωσή του στις τελικές που προέρχονται εντός περιοχής. Στον πρώτο γύρο ο Διούδης αντιμετώπισε 21 τέτοιες φάσεις και έβγαλε μόνο τις 12. Το 57% ήταν κάκιστο ποσοστό για τερματοφύλακα μεγάλης ομάδας.

Κατά σύμπτωση στον 2ο γύρο ο Διούδης έχει αντιμετωπίσει τον ίδιο αριθμό τελικών εντός περιοχής, αλλά έχει βγάλει τις 18. Από το 57% του πρώτου γύρου ο Διούδης έχει κάνει ένα απίστευτο άλμα στο 86%.

ΕΧΕΙ ΣΩΣΕΙ ΠΕΝΤΕ ΓΚΟΛ ΣΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ

Με τη βοήθεια των expected goals on target μπορούμε να γνωρίζουμε πόσο επικίνδυνες ήταν οι τελικές που δέχθηκε στην εστία του ο Διούδης κι έτσι να γνωρίζουμε αν έφαγε περισσότερα ή λιγότερα από τα γκολ που θα “έπρεπε” να δεχθεί.

Στον πρώτο γύρο ο Διούδης δέχθηκε εννέα γκολ.
Έφαγε δηλαδή αυτά που θα “έπρεπε”, δεν κατάφερε να κάνει τη διαφορά με τις επεμβάσεις του.

Στον δεύτερο γύρο όμως είναι σε εκπληκτική κατάσταση.
 Ο Διούδης θα “έπρεπε” να έχει φάει σχεδόν οκτώ γκολ, αλλά έχει καταφέρει να δεχθεί μόνο τρία, να σώσει δηλαδή σχεδόν πέντε γκολ με τις επεμβάσεις του.

ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΟΙ ΝΙΚΕΣ ΜΕ ΑΠΟΛΛΩΝΑ, ΑΡΗ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Η φόρμα του Διούδη είναι στα ύψη και δίνει νίκες στον Παναθηναϊκό. Στη Ριζούπολη οι πράσινοι νίκησαν 1-0 , αλλά ο Διούδης έβγαλε και τις έξι τελικές που πήγαν στο τέρμα.

Ο Παναθηναϊκός πέρασε με το ίδιο σκορ και από το “Κλεάνθης Βικελίδης”.
 Οι επτά τελικές του Άρη ήταν για δύο γκολ, ο Διούδης δεν δέχθηκε κανένα.

Και ήρθε το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Βρουσάϊ, Χασάν και Ανδρούτσος δεν βρήκαν εστία, στην κεφαλιά του Ελ Αραμπί δεν υπήρχε περιθώριο αντίδρασης, αλλά το τετ-α-τετ του Μασούρα στην ουσία έκρινε το ματς.

Οι ερυθρόλευκοι είχαν τέσσερις τελικές στην εστία.
Ο Διούδης έφαγε μόνο ένα γκολ και η δική του απόκρουση στο τέλος έδωσε τη νίκη στον Παναθηναϊκό.