Πάντα κερδίζω για τον εαυτό μου  και για όσους με αγαπούν.

Δεν κερδίζω κανέναν.

ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ ΤΕΛΟΣ!!!!ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΠΕΡΙ «ΣΥΝΑΙΝΕΤΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ»ΠΑΜΕ ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΓΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ – ΦΙΦΑ – ΟΥΕΦΑ !!

ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ ΤΕΛΟΣ!!!!
ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΠΕΡΙ «ΣΥΝΑΙΝΕΤΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ»ΠΑΜΕ ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΓΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ – ΦΙΦΑ – ΟΥΕΦΑ !!!

ΣΥΜΦΩΝΑ με τις φήμες πού κυκλοφορούν, αλλά και τις πληροφορίες πού «διαρρέουν» σε περιορισμένο κύκλο από το υφυπουργείο Αθλητισμού, η λύση Ζαγοράκη – του οποίου το πρόσωπο είχε επιλεγεί για τον ρόλο του κοινής αποδοχής προέδρου – δεν υφίσταται πλέον .
Ο ΛΟΓΟΣ είναι η «σκληρή στάση» ( υπό την ΑΝΟΧΗ της κυβερνήσεως ; ) των δύο αφεντικών Βορρά – Νότου.

ΣΕ χθεσινή του ανάρτηση, ο έμπειρος και έγκυρος δημοσιογράφος Χρήστος Υφαντής ( πολύ κοντά στον Θοδωρή Ζαγοράκη ) αναφέρει επί λέξει : «Αυτη τη στιγμή υποψηφιότητα Ζαγοράκη, ως επιλογή κοινής αποδοχής της κυβέρνησης και των Big 4, δεν υπάρχει .

Έχει ακυρωθεί, καθώς διαπιστώθηκε μεταξύ των ιδιοκτητών των τεσσάρων «μεγάλων» ομάδων πως συμφωνούν ότι διαφωνούν για όλα . Τις συζητήσεις και τις διερευνητικές επαφές που εξελίχθηκαν στο προηγούμενο χρονικό διάστημα με βασικό διαμεσολαβητή τον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη καθόρισε, σε τελευταία ανάλυση, η απόφαση της ΑΕΚ (με τη συνεπικουρία του ΠΑΟΚ) σε ένα σκληρό σχέδιο, που είναι πρακτικά αδύνατο να δεχθεί ο Ολυμπιακός, ενώ αδιευκρίνιστη παραμένει η τελική στάση του Παναθηναϊκού»

 ΓΙΑ τη στάση της Αεκ στο συγκεκριμένο θέμα, ο Υφαντής αποκαλύπτει και αναλύει :
«Τι έχει αποφασίσει η ΑΕΚ;
Συμφωνεί στην υποψηφιότητα Ζαγοράκη για τη θέση του Προέδρου, δεν συζητάει καμία άλλη παραχώρηση σε οποιοδήποτε επίπεδο , από την Εκτελεστική Επιτροπή έως τις θέσεις των βασικών στελεχών της ΕΠΟ .
Τις θέλει όλες για τον εαυτό της και τον συνεταίρο της, δέχεται απλώς να επιμερίσει «ένα κόκκαλο» στον ΠΑΟΚ μόνο στις ισορροπίες στην Εκτελεστική Επιτροπή και για τη στάση της αυτής προτάσσει, ως δικαιολογία, μια ισχυρή επιρροή που διαθέτει στις Ενώσεις της ΕΠΟ και τις συμφωνίες της με τον ΠΑΟΚ

Μάλιστα, η απαίτηση της έφτασε κάποια στιγμή στο σημείο να προσμετράει στους «υποψήφιους του ΠΑΟΚ» και τον ίδιο τον Ζαγοράκη και να απαιτεί να διευρυνθεί υπέρ της ο αριθμητικός συσχετισμός στα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής .
Φήμες υποστηρίζουν ότι ζήτησε μια αναλογία «7-4» στο σύνολο των έντεκα μελών της Ε.Ε. που εκπροσωπούν τις Ενώσεις» !!!

ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ : Ο,ΤΙ ΠΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΑΛΛΑ …

ΠΡΟΕΔΡΟΣ – ΓΛΑΣΤΡΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ !
Το αποκαλυπτικότατο άρθρο του Χρήστου Υφαντή ( fws.gr ) καταλήγει αποδεικνύοντας το αδιέξοδο αλλά και την αβεβαιότητα για το τι μέλει γενέσθαι : «Η Υπόθεση της υποψηφιότητας Ζαγοράκη έχει φτάσει σε αδιέξοδο και με τα σημερινά δεδομένα δεν πρόκειται να προχωρήσει . Λογικά, ο ίδιος ο Ζαγοράκης περιμένει την κυβέρνηση να του πει τι θα κάνει και μέχρι να του γνωστοποιηθεί η επίσημη θέση της δεν πρόκειται να προχωρήσει στην επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητας του .
Τι άλλο, φαίνεται, ότι δεν πρόκειται να κάνει ;
Να παριστάνει τον κοινό υποψήφιο της «εξυγίανσης», με τον Ολυμπιακό να έχει βγει επισήμως στο κλαρί εναντίον μιας ΕΠΟ στην οποία ο ίδιος θα ζεσταίνει την καρέκλα του προέδρου»

ΕΝ ολίγοις, η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ πλέον είναι ο ΔΙΟΡΙΣΜΟΣ Διοικούσας Επιτροπής από τη ΦΙΦΑ κατόπιν συμφωνίας με την κυβέρνηση .
ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ, ο νόμος Κοντονή του 2015 πού συντάχθηκε κατόπιν συμφωνίας κυβέρνησης – ΕΠΟ – ΦΙΦΑΣ, περιλαμβάνει άρθρο πού αναφέρει τα εξής :
«ΑΡΘΡΟ 15 : «Τροποποίηση του άρθρου 29 του Ν. 3479/2006
1. ΤΟ πρώτο εδάφιο της παρ. 12 του άρθρου 29 του Ν. 3479/2006, όπως ισχύει, καταργείται ( πρόκειται για το περίφημο αυτοδιοίκητο πού με αυτό το εδάφιο ΚΑΤΗΡΓΗΣΕ ο Κοντονής )
2. ΘΕΜΑΤΑ του ποδοσφαίρου και της οργάνωσης και λειτουργίας της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, ρυθμίζονται από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (Ε.Π.Ο.)στο πλαίσιο της αυτοδιοικητικής λειτουργίας της σύμφωνα με το καταστατικό και τους κανονισμούς της, τα οποία πρέπει να είναι εναρμονισμένα με το Σύνταγμα, την κείμενη νομοθεσία, με δεδομένο ότι η Ε.Π.Ο. διαχειρίζεται τις υποθέσεις της, ανεξάρτητα και χωρίς επιρροή από τρίτους, και σύμφωνα με τους κανονισμούς της Παγκόσμιας και Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, μέλος των οποίων αποτελεί η Ε.Π.Ο.»
ΕΙΝΑΙ σαφές και ξεκάθαρο, ότι η Οποία διοίκηση επιλεγεί, θα πρέπει να διοικεί βάσει του Συντάγματος και των Νόμων του ελληνικού κράτους . Επομένως, οι Νόμοι πού ψηφίστηκαν και Θα Ψηφιστούν, δεν υπάρχει καμία περίπτωση και στο όνομα κανενός ψευδό – «αυτοδιοίκητου» ( πού έκανε ρόμπα ο Κοντονής ) Θα Εφαρμοστούν από τηνΕΠΟ θέλουν – δεν θέλουν οι διάφοροι Βακάληδες και Διακοφώτηδες πού βλέπουν με τρόμο να χάνουν το έδαφος κάτω απ’ τα πόδια τους.

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ έχει ΤΟ ΠΑΝΩ ΧΕΡΙ ΣΕ ΟΛΑ, με βασικό της όπλο την ΟΛΙΣΤΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ, η οποία έχει ΔΥΟ ΣΚΕΛΗ .

Το ένα που έχει ορίζοντα μέχρι τι 31 Μαρτίου, αφορά την κυβερνητική συμμετοχή . Και ακριβώς αυτό πράττει ο Αυγενάκης με το νέο νόμο πού έχει θέσει σε διαβούλευση .
ΤΟ δεύτερο σκέλος αφορά την ΕΠΟ, πού θα πρέπει να έχει κάνει διάφορα πράγματα μέχρι τις 30 Ιουνίου .
ΑΚΟΜΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ .

ΑΥΤΗ η ανεπάρκεια και αδιαφορία της ΕΠΟ, είναι και μια δικαιολογία – ατού για τον Αυγενάκη, προκειμένου να εκθέσει ανεπανόρθωτα την διοίκηση Γραμμένου και να της πάρει την εξουσία από τα χέρια .
Κάτι πού αναμένεται ΝΑ ΓΙΝΕΙ τις προσεχείς ημέρες, όταν πλέον το τέλος της υπόθεσης Ζαγοράκη ανακοινωθεί και επίσημα .