Γ΄ Εθνική: Ανακοίνωση-κόλαφος για την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος

Γ΄ Εθνική: Ανακοίνωση-κόλαφος για την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος

Η απόφαση των λοιμωξιολόγων να επιτρέψουν την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος της Γ΄   Εθνικής προκάλεσε αντιδράσεις σε συλλόγους της κατηγορίας

Οι λόγοι είναι προφανείς.

Πρωτάθλημα ενός γύρου δεν νοείται. Τα έξοδα είναι πολλά, ενώ έσοδα δεν υπάρχουν.

Όσο για τα τεστ που γίνονται στους αθλητές, ας μην το συζητάμε καλύτερα.

Ο ΑΟ Παλαιοχώρας στα Χανιά εξ΄έδωσε μια ανακοίνωση στην οποία περιγράφει ότι στις 11 Απριλίου που θα αρχίσει και πάλι το πρωτάθλημα οι παίκτες του θα είναι θεατές διότι ο σύλλογος αντιμετωπίζει με αίσθημα ευθύνης την κορύφωση της πανδημίας.

Η ανακοίνωση του ΑΟ Παλαιόχωρας

«Ο Αθλητικός Όμιλος Παλαιόχωρας ανακοινώνει την απόφαση του, για μη έναρξη των προπονήσεων και κατά επέκταση την μη συμμετοχή του, στη συνέχεια του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, που αποφασίστηκε σήμερα.

Σε μια περίοδο όπου παρατηρείται κορύφωση της πανδημίας, με αίσθημα ευθύνης απέναντι στην τοπική κοινωνία μας, αναλαμβάνουμε την ευθύνη της απόφασης μας και των τυχόν συνεπειών της. Θυμίζουμε ότι ο σύλλογος μας, διαθέτει το πιο νεανικό σύνολο της κατηγορίας. Αρκετοί παίκτες είναι μαθητές και κάποιοι από αυτούς κυνηγούν μια θέση στην Ανώτατη Εκπαίδευση. Τυχόν κρούσμα θα δημιουργήσει πρόβλημα και σε αυτούς αλλά και στο σχολικό περιβάλλον τους και κατά επέκταση, στη μικρή κοινωνία μας. Περιμένουμε τυχόν εξελίξεις, αφού τα δεδομένα συνεχώς μεταβάλλονται και ήδη σχεδιάζουμε την επόμενη σεζόν, σε όποια κατηγορία και αν μας βρει.

Πρώτος σταθμός οι εκλογές για νέο Διοικητικό Συμβούλιο. Άνθρωποι με όραμα το στελέχωσαν πριν μερικές ημέρες, με στόχο, επιτέλους τη δημιουργία του δικού μας Γηπέδου, αλλά και την ενασχόληση μας με άλλα αθλήματα όπως στίβος, μπάσκετ, βόλεϊ.

Καλή συνέχεια σε όλες τις ομάδες του ομίλου μας.

Ξεκινώντας από την Κυριακή 11 Απριλίου, θα είμαστε θεατές και όχι αγωνιζόμενοι.

Η πορεία θα δείξει εάν πράξαμε καλώς».