ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ – ΠΙΕΡΙΚΟΣ 2-2 ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΛΕΠΤΟ ΕΧΑΣΕ ΤΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ – ΠΙΕΡΙΚΟΣ 2-2 ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΛΕΠΤΟ ΕΧΑΣΕ ΤΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ

Κακό ξεκίνημα για τον Πιερικό που άργησε περίπου 30 λεπτά να αντιδράση.
Μετά την ισοφάριση χάθηκε για μεγάλο διάστημα και μετά το 80 έκανε αισθητοί την παρουσία του στην προσπάθεια να πάρει θετικό αποτέλεσμα .
Τελικά δεν κατάφερε.

( ΤΙ συνέβη και γιατί ο Πιερικός δεν πέτυχε την νίκη στον σημερινό αγώνα θα το διαβάσετε σε επόμενο άρθρο με ανάλυση για κάθε παίκτη.)

Α ΗΜΙΧΡΟΝΟ

2″ Λεπτό και ο Πιερικός δέχεται το γκολ από τον Καλογέρη που ανενόχλητος κάνει κεφαλιά από το κέντρο της άμυνας του. 1-0

18″ Φάουλ με τον Γκατζολάρι από 30 μέτρα διώχνει με υπερένταση ο Πολίτης.

32″ Τοπαλίδης σέντρα από δεξιά στην μικρή περιοχή ο Γκατζολάρι δεν μπορεί να παραβίαση την εστία του Πολίτη στέλνοντας την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

33″ Προσωπική ενέργεια από τον Κυβελίδη που σοτάρει και βρίσκει το αριστερό δοκάρι του Πολίτη και σώζεται η παραβίαση της εστίας του.

37″ Ωραία ανάπτυξη από δεξιά για την ομάδα του Πιερικού με τελικό αποδέκτη τον Κυβελίδη που αυτήν την φορά πετυχαίνει την ισοφάριση για τον Πιερικό 1-1

41″ Λεπτό και ο Ιτσιος από απόσταση 30 μέτρων δοκιμάζει σουτ και ο Πολίτης δύσκολα αποσοβεί την παραβίαση της εστίας του.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ – ΠΙΕΡΙΚΟΣ 14-4-21

Β ΗΜΙΧΡΟΝΟ

48″ λεπτό φάουλ για τον Πιερικό με τον Παπαδόπουλο που υποχρεώνει τον Πολίτη σε δύσκολη απόκρουση.

57″ Μουρατίδης ατομική ενέργεια και πάσα στον Νύκταρι που μέσα από την μικρή περιοχή αποτυχαίνει να σκοράρει.

70″ Μουρατίδης σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή του Πιερικού διώχνει με υπερένταση ο Καραγκιολιδης.

80″ Λεπτό ευκαιρία για τον Πιερικό σε σέντρα του Τακίδη ο Δερμιτζόγλου καρφωτή κεφαλιά λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι του Απόλλωνα Πόντου.

90+3 Κόρνερ με τον Κριεμάντι που μπήκε αλλαγή απόκρουσή από την άμυνα του Απόλλωνα με αποδέκτη τον Καταρτζή που σουτάρει και ο Μπαβέλλης με προβολή δίνει προβάδισμα στον Πιερικό με 1-2.

Σοκ για τον Πιερικό στο
90+4 με τον Παναγιώτου σε ατομική ενέργεια ισοφαρίζει για το Απόλλωνα διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα σε 2-2

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ {Καλαντζίδης}
Πολίτης, Δαγιανόπουλος, Ζήσης, Νύκταρης, Βαφειάδης, Μουρατίδης, Αρμενάκης(Φράγκος), Καλογέρης, Αμαραντίδης, Παναγιώτου, Λαμπίρης.

ΠΙΕΡΙΚΟΣ
Καραγκιολίδης , Γκατζολάρι , Ιντζόγλου ( 87 Κριεμάντι), Καταρτζής , Μακρής , Ίτσιος , Παπαδόπουλος , ( 60 Μπολί) ,Τακίδης , Τοπαλίδης (87 Μπαβέλλης), Χαρτσιάς , Κυβελίδης (73 Δερμιτζόγλου)