ΠΙΕΡΙΚΟΣ – ΠΟ ΤΡΙΓΛΙΑΣ 2-0 (49′ Κυβελίδης, 51′ Παπαδόπουλος)

Πιερικός – ΠΟ Τρίγλιας 2-0 
(49′ Κυβελίδης, 51′ Παπαδόπουλος)

Ένα δεκάλεπτο ήταν αρκετό για το Πιερικό ώστε να πάρει την νίκη και τους τρεις(3) βαθμούς .
Τα λάθη σε αυτόν τον αγωνα μειώθηκαν και αυτό πρέπει να παστωθεί στο σύνολο της ομαδος που έδειξε ότι είναι συγκεντρωμένη το στόχο στην διάρκεια του αγώνα.
Θετικά τα μηνύματα και για τους φιλάθλους του ΠΙΕΡΙΚΟΥ που περιμένουν ακόμη καλύτερες ήμερες.

Επόμενο άρθρο με ατομική κριτική και αξιολόγηση

Α ΗΜΙΧΡΟΝΟ

8΄ Λεπτό πρώτη ευκαιρία για τον Πιερικό με τον Καταρτζή κεφαλιά που μπλόκαρε ο Παλαβράκης μετά από κόρνερ του Παπαδόπουλου.
10 ΄ λεπτό φάουλ έξω από την περιοχή για τον Πιερικό με τον Κυβελίδη να στέλνει την μπάλα στο τείχος.
35 ΄ λεπτο από γύρισμα του Καλαιτζή κλέβει την μπάλα ο Παπαδόπουλος και σοτάρει δίνοντας την ευκαιριακά στον Παλαβράκη να μπλοκάρει.
44΄ λεπτο σουτ του Παπαδόπουλου κόντρα σε πόδι αμυντικού κόρνερ που περνά ανεκμετάλλευτο.

Β ΗΜΙΧΡΟΝΟ

47 ΄ 1-0 για τον Πιερικό με τον Κυβελίδη.
Προηγήθηκε κλέψιμο από τον Παπαδόπουλο στα δεξιά με άμεση μεταβίβαση στον Γκατζολάρι που έκανε σέντρα την οποία εκμεταλλεύτηκε ο Χαρτσιάς δίνοντας πάσα στον Κυβελίδη που από κοντά πλάσαρε τον Παλαβράκη.

50΄ λεπτο η σειρά του Παπαδόπουλου να σκοράρει με δυνατό διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή διαμορφώνοντας το 2-0

59 ΄ ο Ιτσιος εκτελεί φάουλ προς τον Δερμιτζόγλου που η σέντρα του στην περιοχή βρίσκει τον Παπαδόπουλο που αστοχεί σε αυτήν την προσπάθεια.

78 ΄ Ποζατζίδης δέχεται την μπάλα μέσα στην μεγάλη περιοχή και με δυνατό βολ-πλανε απειλώντας τον Καραγκιολίδη που έδειξε ετοιμότητα και με διπλή προσπάθεια μπλοκάρει.

79 ΄ Σμυρλής μέσα στην μεγάλη περιοχή του Πιερικού προσπαθώντας να παραβιάσει την εστία του Καραγκιολίδη ο οποίος τον υποχρεώνει να βγει με την μπάλα άουτ.

82 ΄ λεπτο φάουλ για την ομάδα της Τρίγλιας δίνοντας την δυνατότητα στον Ποζαντζίδη να απειλήσει με κεφαλιά το τερματοφύλακα του Πιερικού χωρίς αποτέλεσμα.

ΠΙΕΡΙΚΟΣ ( Κόουτς Θεοδοσιάδης)
Καραγκιολιδης , Χαρτσιάς (76΄Ντόσης),ΓΙΑΛΑΜΙΔΗΣ ,ΚΑΝΤΑΡΤΖΗΣ, Τακίδης ,Μακρής , ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ (86΄Μυλιωτης) , Δερμιτζόγλου (64΄Τοπαλιδης) , Κυβελίδης (76΄Ροβινας) , ΙΤΣΙΟΣ , Γκατζολάρι (89΄Ινζογλου)

ΠΟ ΤΡΙΓΛΙΑΣ (Προπονητής Γεωργιάδης)
Παλαβράκης , Καλαιτζής(60΄Σμυρλης) , Ευθυμιάδης (60΄Ντουγκα) , Παπαστεργιανός Α , Σγουρής , Παπαστεργιανός Μ , Σαρβανίδης , Δόρης , Τόσκα , Ζγκούρη , Ποζατζίδης.