ΠΙΕΡΙΚΟΣ – ΠΟ.ΤΡΙΓΛΙΑ 2-0 Αγωνιστική παρουσία και αξιολόγηση παικτών του Πιερικού.

ΠΙΕΡΙΚΟΣ – ΠΟ.ΤΡΙΓΛΙΑ 2-0 Αγωνιστική παρουσία και αξιολόγηση παικτών του Πιερικού.

Σε γενικές γραμμές η παρουσία των παικτών κρίνεται θετική έκτος ελαχίστων εξαιρέσεων .

Η διαχείριση του εμψύχου δυναμικού από τον Κόουτς και αυτή μπορεί να αξιολογηθεί θετικά με επιμέρους παρατηρήσεις που θα μπορούσαν να βοηθήσουν την ομάδα στο μέλλον.

Για ακόμη μια αγωνιστική η ομάδα στα πρώτα λεπτά έδειξε ότι δεν ξεκινάει με την δυναμική της γηπεδούχου .

ΚΟΟΥΤΣ Θεοδοσιάδης : Έδειξε ότι είχε προετοιμαστεί πιο καλά για το παιχνίδι και το διαχειριστικέ στο μεγαλύτερο μέρος με την δέουσα προσοχή και παρενέβη όταν χρειάστηκε να βοηθήσει την ομάδα.

ΚΑΡΑΓΚΙΟΛΙΔΗΣ : Στο μεγαλύτερο μέρος του αγωνα ήταν θεατής και όταν χρειάστηκε έκανε την επέμβαση που ήταν απαραίτητη για να μην δώσει κανένα δικαίωμα στην φιλοξενούμενη ομάδα.

ΧΑΡΤΣΙΑΣ : Η σταθερότητα είναι αυτό που χρειάζεται και να γίνει πιο ουσιαστικός στις προωθήσεις του . Είναι σε καλό δρόμο και ελπίζω να σταθεροποίηση την αγωνιστική του παρουσία.

ΓΙΑΛΑΜΙΔΗΣ : Από τους βασικούς συντελεστές της καλής αμυντικής λειτουργείας της ομαδος . Θα πρέπει να κάνει εσθήτα την παρουσία του και στο επιθετικό κομμάτι στις στυμμένες φάσης και τα κόρνερ.

ΚΑΝΤΑΡΤΖΗΣ : Το δίδυμο με τον Γιαλαμίδη του δίνει όπως φαίνεται μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και σιγουρά που αποτυπώθηκε στην διάρκεια του αγωνα. Η παρουσία του είναι στα θετικά της ομάδας.

ΤΑΚΙΔΗΣ : Σταθερός σε αυτό το παιχνίδι με λιγότερη συμμέτοχη στην επίθεσή . Γενικά η παρουσία του και η έγκαιρες παρεμβάσεις του έχουν αποσοβήσει πιθανές επιθετικές ενέργειες από την φιλοξενούμενη ομάδα.

ΜΑΚΡΗΣ : Σταθερή και ουσιαστική η παρουσία του στο παιχνίδι του Πιερικού. Η εμπειρία του πολύτιμη και ουσιαστική που βοηθά και τους νέους της ομάδας.

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Χ : Καλή παρουσία και σε αυτό τον αγωνα που μετουσιώθηκε και στο τέρμα που πέτυχε. Συμμετοχή στης περισσότερες φάσης που δημιούργησε η ομάδα .
Κατά την άποψη μου θα πρέπει να συνετά και ώριμη διαχείριση από την άποψη τις ανάλωσης των δυνάμεων του για να μην χάνει από την εκρηκτικότητα του.

ΔΕΡΜΙΤΖΟΓΛΟΥ : Στο συγκεκριμένο αγωνα του έλειψε η εκρηκτικότητα και η τελική προσπάθεια .
Παραμείνει μια από της θετικές και ουσιαστικές παρουσίες στο ρόστερ του Πιερικού.

ΚΥΒΕΛΙΔΗΣ : Όταν χρειάστηκε ήταν εκεί για να τελειώσει την συνολικοί προσπάθεια των συμπαικτών του σε γκολ .
Είναι το σημείο αναφοράς των προσπαθειών της ομάδας. Απαραίτητο να βρεθεί ο αντικαταστάτης του για περίπτωση ανάγκης και εννοώ καρτών.

ΙΤΣΙΟΣ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ :Από τα κλεψίματα του δημιουργήθηκαν οι περισσότερες ευκαιρίες της ομάδας.
Τα δυο τέρματα προέρχονται από τα κλεψίματα του.
Η παρουσία του είναι ουσιαστική και δίνει σιγουριά ότι μετά την υποδοχή την μπάλας εχει σίγουρα σκεφτεί τι θέλει και να πρέπει να ενεργήσει.
Ο Πιερικός και το τεχνικό τιμ θα πρέπει να τον < εκμεταλλευτούν > για το καλό της ομαδος .
Θα πρέπει να συνεχίσει με την ίδια σοβαρότητα και συνέπεια.

ΓΚΑΤΖΟΛΑΡΙ : Ουσιαστικός χωρίς της εξάρσεις του προηγουμένου αγωνα. Πρέπει να σταθεροποιήσει την αγωνιστική του παρουσία. Στα μελλοντικά παιχνίδια θα είναι απαραίτητη η καλή αγωνιστική του κατάσταση.

ΑΛΛΑΓΕΣ

ΝΤΟΣΗΣ : Βοήθησε στο αμυντικό κομμάτι με την παρουσία του.

ΡΟΒΙΝΑΣ : Χρειάζεται χρόνο συμμέτοχης για να τον κρίνουμε και να δήξει τις δυνατότητες του.

ΤΟΠΑΛΙΔΗΣ : Για τον χρόνο συμμέτοχης του κρίνεται θετικά στην αμυντική μόνο συμμέτοχη του.

ΙΝΤΖΟΓΛΟΥ : Λίγος χρόνος συμμέτοχης αλλά ο Πιερικός χρειάζεται τον παλιό καλό Ιντζόγλου.

ΜΥΛΙΩΤΗΣ : Ο νεαρός πρέπει να μάθει ότι το ποδόσφαιρο παίζεται με ένδεκα συμπαίκτες και δεν μπορεί να είναι τόσο ατομιστής. Κάτι θα πρέπει να του εξηγήσει ο κόουτς εκτός εάν τον θέλει έτσι.

Τα σχόλια και η κριτική έχουν σκοπό να βοηθήσουν την ομάδα και τους παίκτες να γίνουν καλύτεροι και εκφράζουν την αγωνία των φιλάθλων του Πιερικού που δεν μπορεί να παρακολουθήσει τους αγώνες.