ΕΘΝΙΚΟΣ ΝΕΟΥ ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ-Π.Ο.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ 2 – 1 ΑΓΧΩΤΙΚΗ ΝΙΚΗ

ΕΘΝΙΚΟΣ ΝΕΟΥ ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ-Π.Ο.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ 2 – 1 ΑΓΧΩΤΙΚΗ ΝΙΚΗ

Ο Εθνικός αντιμετώπισε σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο του την Π.Ο.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ.
Δυνατοί και με καλή τεχνική η φιλοξενούμενοι που δυσκόλεψε αρκετά τον Κωνσταντινίδη και τους παίκτες του.
Το τελικό αποτέλεσμα δικαιώνει την προσπάθεια που κατέβαλαν και την συγκεντρώσει που είχαν στον αγώνα .

Νωρίς προηγήθηκε ο Εθνικος με τον έμπειρο Σεχολαρι να εκμεταλλεύεται την ασταθή απόκρουση του Γουλου και στο 15΄λεπτο έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του με 1 – 0

Άμεσα απάντησε η φιλοξενούμενη στο 19΄λεπτο με πολύ ωραίο απευθείας σουτ μέσα από την περιοχή με τον Ματούλα να φέρνει το παιχνίδι στο 1 – 1.

Ο Εθνικος όμως δεν έδειξε διατιθέμενος να αφήσει την πρωτοβουλία στην Ελασσόνα .
Ο σημερινός όπως αποδείχθηκε εκτελεστής Σεχολαρι αυτήν την φορά με κεφαλιά
Φάουλ που εκτέλεσε ο Κατσιαμητας δίνοντας την δυνατότητα στον Καρτσαμπα Χ με κεφαλιά προς το δεύτερο δοκάρι να τροφοδοτήσει τον Σεχολαρι που διπλασίασε τα τέρματα του κάνοντας στο 33΄λεπτο το 2 – 1.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν ουσιαστικά μια επίδειξη την τακτικής που εχει επιβάλει στον αγωνα ο προπονητές Γιάννης Κωνσταντινίδης στον συνάδελφο του Ζιάγκα.

Ουσιαστικά ο Π.Ο. Ελασσόνα δεν μπόρεσε να απειλήσει τον Εθνικο που πίρε μια αγχωτική νίκη αλλά ουσιαστική για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Η ομάδα της Ελασσόνας τελείωσε τον αγωνα με (10) δέκα παίκτες από την αποβολή στο 83΄του Λαγού.

Ενδεκάδες

ΕΘΝΙΚΟΣ ΝΕΟΥ ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ (Κωνσταντινίδης)
Καλαιτζιδης Α , Δαλαμητρας , Καρτσαμπας Αλ , Χατζηδιμπας ,Καρτσαμπας Χ ( Παππάς)Καλαιτζιδης ( Κολλα Φερνάντο), Σεχολαρι (Μυστριδης), Κολλα Λαντι , Κατσαρας , Κατσιαμητας (Γιαζιτζογλου Σ ) , Τσενεκλης (Μαργαρίτης)

Π.Ο.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ (Ζιαγκας)
Γουλος , Μπουσιας (Καραμουλας) ,Γκουντουνας (Μουστάκας) , Λαγος , Προντζιονι , Νταμπώσης , Γκαμπετας (Τσάτσος) , Φουρκιώτης , Λαζαρίδης (Μπαρλαγιαννης) , Ματούλας , Καραγκούνης.