ΠΙΕΡΙΚΟΣ -ΒΕΡΟΙΑ 0-1 : Αξιολόγηση παικτών και εκτίμηση απόδοσης στον αγωνα .

ΠΙΕΡΙΚΟΣ -ΒΕΡΟΙΑ 0-1 : Αξιολόγηση παικτών και εκτίμηση απόδοσης στον αγωνα .

Την Τετάρτη το απόγευμα τις 28/4/21 παρακολουθήσαμε την ομάδα του ΠΙΙΕΡΙΚΟΥ να ηττάται από την Βέροια σε έναν αγωνα που δεν εκκρίνει το αύριο για τον Πιερικού αλλά ήταν αγώνας δίχως αύριο για την Βέροια.

Δυο διαφορετικές ομάδες: 1. Σε ποιότητα 2. Σε εμπειρία 3. Στην πληρότητα του ρόστερ 4. Στην ποιότητα των παικτών 5. Στο επίπεδο των εμπειριών του τεχνικού τιμ 6. Στην ποιότητα της οργάνωσης 7. Στην οργάνωση ακόμη και της αποστολής (έκτος από τα συνήθη είχαν μαζί τους και Μ.Μ.Ε )
Μ.Μ.Ε : Αντίθετα στον Πιερικό έχουν επιλέξει με ποιους θέλουν να συνεργάζονται και ποιους όχι.
Είναι δικαίωμα της Π.Α.Ε και κανείς δεν θα τις υπόδειξη τι θα κάνει.
Για τους αθλητικούς που έχουν σελίδα και διαθέτουν δημοσιογραφική ιδιότητα περίμενα με την αλλαγή διοίκησης διαφορετικοί αντιμετώπιση από ότι στην προηγουμένη ερασιτεχνικοί κατηγορία και ερασιτεχνικοί διοίκηση.

Εξάλλου εγώ έχω συνηθίσει στην απαγόρευση εισόδου γιατί έχω ΑΠΟΨΗ για αυτό που παρακολουθώ και κρίνω αναρτώντας το στη σελίδα μου PLAYERSCLUP.GR

Με βάση τα ως άνω η εκτίμηση απόδοσης των παικτών και του τιμ θα τύχη μιας επιεικείας και συμπάθειας.

Τεχνικό τιμ.(Κόουτς Θεοδοσιάδης ):
Στο ξεκίνημα του αγωνα ήταν λογικό και αναμενόμενο να περιμένουμε πίεση την οποία η αμυντική διάταξη που επιλέχθηκε αντιμετώπισε με επιτυχία βρίσκοντας αρκετή βοήθεια από τα χαφ της ομαδος .

Στην συνέχεια και μετά την ανεξήγητη κίνηση του Καραγκιολίδη και την αποβολή του παρατηρήσαμε γεγονός που γίνεται παγκοσμίως πρώτη φορά.

Μετά την αποβολή τερματοφύλακα αντικαταστάθηκε αμυντικός και όχι επιθετικός και μάλιστα καλός από την πλευρά του οποίου βρισκόταν ενας από τους ποιο δημιουργικούς παίκτες της φιλοξενούμενης.

Εκτίμηση που αποδείχθηκε λάθος επίσης ότι καθυστερήσαν οι αλλαγές .

Λάθος που φαινόταν στην διάρκεια του αγωνα είναι ότι ενώ η Βέροια έπαιζε με πλεονέκτημα παίκτη το τιμ του Πιερικού δεν βοήθησε την αριστερή του πλευρά από όπου ξεκινούσε το σύνολο των επιθετικών προσπαθειών της Βέροιας.

ΚΑΡΑΓΚΙΟΛΙΔΗΣ : Το λιγότερο που μπορεί να χαρακτηρίσει είναι το παιδικό λάθος που του στοίχησε την κόκκινη.
Καμία από της αποκρούσεις του με τα πόδια δεν εχει βρει συμπαίκτη του παρόλο που υπήρχαν αμαρκάριστοι .

Χαρακτηριστική η περίπτωση με τον Μακρη να του ζητά την μπάλα αμαρκάριστος και αυτος να επιλέγει τυφλή απόκρουση σε αντίπαλο.

Δεν βοήθησε καθόλου εχει μεγάλη ευνή γιατί η ομάδα έπαιζε με δέκα και η αστάθεια του είναι πρόβλημα που πρέπει να λύση.

ΤΟΠΑΛΙΔΗΣ : Πάλευε μόνος και δεν τον βοήθησε καθόλου το τεχνικό τιμ ιδιαίτερα όταν έπαιζε η ομάδα με δέκα και πολλές φάσης έβγαιναν από την πλευρά του δυο και τρεις αντίπαλοι.

ΓΙΑΛΑΜΙΔΗΣ : Η σιγουριά η έγκαιρες και έγκυρες επεμβάσεις του η χαμηλά η ψηλά στο παιχνίδι μετέδιδε σιγουριά στην ομάδα
Μετα την είσοδο και του ΤΖΗΜΑ ακόμη περισσότερο. Είναι ενας από λίγους που ξεχώρισαν στου αγωνα.

ΚΑΝΤΑΡΤΖΗΣ : Στα ίδια επίπεδα με τον Γιαλαμίδη και μάλιστα ανεβάζει την απόδοση του σε κάθε αγωνα πατώντας καλύτερα με μεγαλύτερη σιγουριά.

ΤΑΚΙΔΗΣ : Αν και αγωνιστικέ μόνο 34΄λεπτα η παρουσία του κρίνεται θετική .
Ήταν λάθος η έξοδος του από τον αγωνα μπορούσε να προφέρει περισσότερα και επιθετικά κάτι που εχει δήξη και στα προηγούμενα παιχνίδια.

ΝΤΟΣΗΣ : Εχει πολλά περιθώρια ακόμη και πρέπει να ανέβη αγωνιστικά για να βοηθήσει την ομάδα την ποιότητα την έχει.

ΜΑΚΡΗΣ : Δέχθηκε μεγάλη πίεση και χρειάστηκε λίγο χρόνο μέχρι να βρει τον χώρο του και τις συνεργασίες μεταξύ των συμπαικτών του. Μέχρι σήμερα έχει αξιόλογη σταθερότητα και είναι σημείο αναφοράς.

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Χ : Ανάμεσα σε συμπληγάδες αμυντικών με μεγάλη εμπειρία προσπάθησε να κάνει εσθήτα την παρουσία του κάτι που ως ένα σημείο το κατάφερε αλλά δεν ήταν αρκετό για τον συγκεκριμένο αγωνα.

ΚΥΒΕΛΙΔΗΣ : Δεν τον βοήθησε καθόλου το παιχνίδι και μάλιστα ήταν μπλοκαρισμένος χωρίς να βρίσκει χώρους να αναπτυχθεί.

ΙΤΣΙΟΣ Κ : Πολύ καλός στα ανασταλτικά του καθήκοντα κλείνοντας πολλούς διαδρόμους και κλέβοντας αρκετές μπάλες αλλά δεν μπόρεσε να βοηθήσει αρκετά στην επιθετική ανάπτυξη της ομάδας.
Εχει ποιότητα με αρκετά περιθώρια βελτιώσεις και πρέπει να αναλαμβάνει πρωτοβουλίες.

ΓΚΑΤΖΟΛΑΡΙ : Δεν βρήκε τους χώρους που χρειάζεται για να αναπτυχθεί δεχόμενος και αρκετά σκληρά μαρκαρίσματα που τον έβγαζαν από τον αγωνιστικό ρυθμό.
Πρέπει να βρει αγωνιστική σταθερότητα που θα βοηθήσει τον ίδιο και την ομάδα του.

ΑΛΛΑΓΕΣ

ΤΖΗΜΑΣ Ν : Καθοριστική η συμβολή του στο να παράμεινέ το σκορ στο 0-1 δίνοντας χρόνο στην ομάδα του με μια καλή προσπάθεια να απόσπαση την ισοπαλία αν και αγωνιζόταν με δέκα παίκτες.
Εμπνέει σιγουριά στην άμυνα με της εξόδους του και της αποκρούσεις από μικρή και μεγάλη απόσταση.

ΤΖΗΜΑΣ ΝΙΚΟΣ


ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟΝ Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΝΑ ΒΡΗΚΕ ΤΟΝ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΚΟΛΠΟΣΤ ΤΟΥ. ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΛΟΓΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ.

ΔΕΡΜΗΤΖΟΓΛΟΥ : Είχε την ευκαιρία του στο φάουλ που κέρδισε ο Πιερικός στο ημικύκλιο στέλνοντας την μπάλα δίπλα από το γάμα .

ΧΑΡΤΣΙΑΣ : Δεν μπορεί να κριθεί λίγος χρόνος που συμμετέχει.

ΙΝΤΖΟΓΛΟΥ : Δεν μπορεί να κριθεί λίγος χρόνος που συμμετέχει.

ΜΥΛΙΩΤΗΣ : Δεν μπορεί να κριθεί λίγος χρόνος που συμμετέχει.

Η αξιολόγηση και εκτίμηση είναι άποψη και δεν είναι κακόβουλη.