ΠΙΕΡΙΚΟΣ – ΚΑΒΑΛΑ 0 – 2 : ΠΟΙΟ ΕΤΟΙΜΗ Η ΚΑΒΑΛΑ ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΕ .- ΒΙΝΤΕΟ

ΠΙΕΡΙΚΟΣ – ΚΑΒΑΛΑ 0 – 2 : ΠΟΙΟ ΕΤΟΙΜΗ Η ΚΑΒΑΛΑ ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΕ .- ΒΙΝΤΕΟ

Καθόλου ευχάριστη η εικόνα του Πιερικού στον σημερινό κομβικό αγωνα από άποψη βαθμολογικού ενδιαφέροντος.
Ανέτοιμος και νευρικός χωρίς στόχο μέσα στον αγωνιστικό χώρο.
Χειρότερο πάσινκ γκέιμ είχε μόνο στον αγωνα με τον Απόλλωνα Πόντου.
Παρόλο που είχε της ευκαιρίες του δεν κατάφερε να προηγηθεί και μοιραία ήρθε η ήττα από μια Καβάλα που έδειξε ότι ήταν έτοιμη για το σημερνό παιχνίδι.

Η ομάδα του Πιερικού παρατάχθηκε με 1-4-4-2 το οποίο διατήρησε σε όλη την διάρκεια το αγωνα παρόλες της αλλαγές που έχουν γίνει.

Α Ημίχρονο

Από νωρίς έχουν φανεί οι προθέσεις των παικτών της Καβάλας και στο 5΄λεπτο μετά από μπαλιά τρύπα του Ορφανίδη στον Βαλαβανόπουλο και το σουτ υποχρέωσε τον Καραγκιολίδη σε άμεση επέμβαση και αποσόβηση κινδύνου για την εστία του Πιερικού διώχνοντας σε κόρνερ.
Το κόρνερ εκτελείτε στο πρώτο δοκάρι και η κόντρα κατευθύνει την μπάλα στην εστία του Πιερικού αλλά ο Τακίδης και διώχνει σώζοντας την ομάδα του.

Στο 17΄λεπτο είναι η στιγμή του Πιερικού με τον Γκατζολάρι να κερδίζει την μπάλα στο κέντρο και περνώντας και τον Κυρίτση που βγήκε έξω από την περιοχή του για να τον κόψει αλλά δεν τα κατάφερε δίνοντας την δυνατότητα στο Γκατζολάρι να ανοίξει το σκορ αλλά δεν τα κατάφερε χύνοντας μοναδική ευκαιρία.

0 – 1 20΄λεπτο και ο Βαλαβανόπουλος να βάζει κόντρα στο σουτ του Ορφανίδη και αλλάζοντας κατεύθυνση στην μπάλα σημείωνε το πρώτο τέρμα για την Καβάλα 0 – 1.

Τοπαλίδης από δεξιά στο 22 ΄λεπτο σε μια από της λίγες προωθήσεις του ωραία σέντρα στην περιοχή βρίσκοντας τον Γκατζολάρι που η αδύναμη κεφαλια δίνει την δυνατότητα στον Κυρίτση να μπλοκάρει.

29΄λεπτο και 34΄ με Βαλαβανόπουλο και Κοκκόρη απειλή την εστία του Πιερικού που όμως δεν ανησυχούν τον Καραγκιολίδη

Τελευταία ευκαιρία με τον Τακίδη που εχει προωθηθεί και προσπάθησε να απειλήσει την εστία της Καβάλας μετά από σέντρα που του έκανε ο Γκατζολάρι.

Β Ημίχρονο

Πρώτη ευκαιρία στο 48΄ για τον Πιερικό με τον Ιντζόγλου να αποτυγχάνει να παραβιάσει την εστία του Κυρίτση μετά από δυνατό σουτ του Γκατζολάρι και την ασθενή απόκρουσή του τερματοφύλακα της Καβάλας.

Ο δραστήριος Κοκκόρης στο 60΄λεπτο εκμεταλλεύεται την ασυνεννοησία του Καραγκιολίδη με τον Τακίδη μέσα στην μικρή περιοχή και σε κενό τέρμα πετυχαίνει το 0 – 2 για την Καβάλα.

75 ΄λεπτο ευκαιρία για την Καβάλα σέντρα σουτ του Αδαμάκη προς τον επερχόμενο Κερθι που δεν μπορεί να σπρώξει την μπάλα στην εστία του Πιερικού.

76΄ ευκαιρία με τον Ιτσιο να κάνει σουτ έξω από την περιοχή μετά από ωραία μεταβίβαση του Γκατζολάρι αλλά ο πολύ καλός Κυρίτσης μπλοκάρει .

79΄ ο εισελθόν Κυβελίδης κάνει αισθητοί την παρουσία του εκτελώντας φάουλ που πέρασε δίπλα από το δεξιό δοκάρι του Κυρίτση.

Και η αμφισβητούμενη φάση του αγωνα στο 87΄λεπτο με τους παίκτες του Πιερικού να ζητούν πέναλτι σε χέρι μέσα στην περιοχή της Καβάλας .
Φάση διαρκείας με επανειλημμένες αποκρούσεις και κόντρες στα σώματα των παικτών της Καβάλας .
Ο άρχοντας του αγωνα δεν δείχνει τίποτα και μάλιστα αντιδρά απολυτά και στην διαμαρτυρία του κόουτς του Πιερικού του δείχνει κίτρινη κάρτα.

ΠΙΕΡΙΚΟΣ ( Κόουτς Θεοδοσιάδης):
Καραγκιολιδης , Τακίδης , Τοπαλίδης (60΄Μπουζουκης) , Γιαλαμίδης ,Αποστολοπουλος ,Χαρτσιάς , Μακρής ( 60΄Μυλιωτης ) , Ιντζόγλου ( 60΄Κυβελιδης ) , Ιτσιος ( 80΄Καρανατσιος ) Γκατζολάρι ( 80΄Κουκοδημος) Μποουλι.

ΚΑΒΑΛΑ ( Ανυφαντάκης ):
Κυρίτσης , Καζαντζίδης , Κολλαράς , Στίκος , Παντεκίδης , Γαβριηλίδης ,Κοκκόρης (66΄Κερθι ) ,Θωμαϊδης ,Βαλαβανόπουλος(76΄Κολλας) ,Ορφανίδης ,Αδαμάκης (79΄Γιαλαμούδης ).

Στην αυριανή ανάρτηση η αξιολόγηση συμμετεχόντων στον αγωνα.