Πάντα κερδίζω για τον εαυτό μου  και για όσους με αγαπούν.

Δεν κερδίζω κανέναν.

Πιερικός–Απόλλων Πόντου: 3-0. Καθολική υπεροχή και νίκη με νέο αίμα.

Πιερικός–Απόλλων Πόντου: 3-0. Καθολική υπεροχή και νίκη με νέο αίμα.

Ενας Πιερικός όπως θέλουν να τον βλέπουν οι φίλαθλοι τού.

Αγωνιστικό, ψυχόμενος και δραστήριος σε όλες της γραμμές του με την πλειοψηφία των παικτών που αγωνιστήκαν να δείχνουν ότι πρέπει να τους εμπιστευτούν και να παίρνουν παιχνίδια για να δείξουν τι μπορούν και αν μπορούν να βρίσκονται στο ρόστερ τού.

Α Ημίχρονο

9′ άτυχη στιγμή για τον πιερικό τραυματισμός του γιαλαμίδη υποχρεώνει την ομάδα στην πρώτη αλλαγή στη θέση του ο Τακιδης.

12ο λεπτό Ευκαιρία για τον πιερικό από δεξιά ο Γκατσολάρι Βγάζει μόνο του το μπούλη ο οποίος σουταρει και υποχρεωνει τον Πολίτη να διώξει σε κόρνερ.

21ο λεπτό πολύ καλή επίθεση για τον Πιερικο από δεξιά με το Γκατζολαρι να δοκιμάζει ένα σουτ Παρόλο που έχει δύο συμπαίκτες Στην μεγάλη περιοχή το Κόρνερ το εκτελεί ο ίδιος και ο Ιτσιος πιάνει μία ωραία κεφαλιά στέλνει τη μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Πολίτη .

στο 36ο λεπτό επίθεση για την ομάδα του Πιερικού Γκατσολάρι κάνει μία κάθετη μπαλιά την οποία αποκρούει η άμυνα του Απόλλωνα η μπάλα πηγαίνει στο Ιτσιο ο οποίος κοντρολάρει και απευθείας σουτ αναγκάζοντας τον Πολιτη να τη βγάλει σε Κόρνερ.

45 ο λεπτό καλη επιθετική προσπάθεια απο τον Πιερικό με τον Τοπαλιδη να κανει δυνατό σουτ πανω απο το δοκαρι του Πολίτη.

Β Ημίχρονο

53ο λεπτό και ο Ιτσιος από τα 30 μέτρα δοκιμάζει ένα ευθύβολο σουτ στη γωνία της αριστερής δοκού του Πολίτη λίγο έξω.

63ο λεπτό καθοριστικό για τον αγώνα με τον Ιντζόγλου να έχουν κλέψει μία παλιά στο κέντρο βγαίνει αρκετά μπροστά στο ύψος της Μεγάλης περιοχής κάνει σέντρα και βρίσκει τον Μποουλι ο οποίος με πολύ ωραία κεφαλιά ανοίγει το σκορ κάνοντας το 1-0 για τον Πιερικό.

Κορνερ που κτελεί ο πιερικός με το Γκατσολάρι βρίσκει την ευκαιρία και ο Μακρής κάνει ένα ανάποδο σουτ που περνά λιγο εξω απο το αριστερό δοκάρι του Πολίτη

75ο λεπτό του αγώνα και ο Τοπαλίδης κάνει μία πολύ ωραία σέντρα από δεξιά βρίσκοντας το δεύτερο δοκάρι των Γκατσολάρι που με καρφωτή κεφαλιά κάνει το 2-0 για τον Πιερικό

Ευκαιρία για τον Απόλλωνα Πόντου με τον Λαμπίρι να βρίσκει τον Δεινόπαπα να απέναντι από τον Καραγκιολίδη προσπαθώντας να τον πλασάρει αλλά ο έμπειρος τερματοφύλακας μπλοκάρει .

90 + ο Πιερικός βρίσκει και το τρίτο γκολ με τον καταπληκτικό Μποούλη που δέχτηκε πολύ ωραία σέντρα από τον πολύ καλό σήμερα το Τοπαλίδη και διαμορφώνει το 3-0 .

Πιερικος :

Καραγκιολίδης Τοπαλίδης Γιαλαμίδης(9′ Τακίδης) Αποστολόπουλος Κανταρτζής Χαρτσιάς(80 Μαυρίδης) Μπουζούκης( 62 Κουκοδήμος) Ίτσιος (62′ Μακρής )Γκατσολάρι Καρανάτσιος(46 Ιντζόγλου) Μποουλι

Απόλλων Πόντου:

Πολίτης Γαλανόπουλος Νύκταρης (80 Χατζηαθανασίου) Βαφειάδης Μουρατίδης Δεινοπαπας Τουρσίδης Αρμενάκης ( 72 Φράγκος) Καλογερής Αμαραντίδης Λαμπίρης

Ακολουθεί την επόμενη ήμερα αξιολόγηση και εκτίμηση αποδόσεις των παικτών του Πιερικού.