Πάντα κερδίζω για τον εαυτό μου  και για όσους με αγαπούν.

Δεν κερδίζω κανέναν.

ΠΙΕΡΙΚΟΣ – ΚΟΖΑΝΗ : 1-1 Χωρίς βοήθεια από τον πάγκο ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ μπορούσε και να χάσει τον αγωνα από την μαχητική Κοζάνη

ΠΙΕΡΙΚΟΣ – ΚΟΖΑΝΗ. 1-1 άχρωμος και άνευρος

Χωρίς βοήθεια από τον πάγκο ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ μπορούσε και να χάσει τον αγωνα από την μαχητική Κοζάνη.

Η εμμονή σε ένα σύστημα που δεν μπορεί το ρόστερ του Πιερικού να ανταποκριθεί και μάλιστα γίνεται αίτια να εκτίθενται και ορισμένοι κατά τα αλλά καλοί ποδοσφαιριστές.

Πιθανόν η παρουσία του κυρίου Βαζάκα να εχει αποσυντονίσει τον κόουτς Θεοδοσιάδη που έκανε καψόνι σε παίκτη που δεν θα χρησιμοποιούσε στέλνοντας τον για ζέσταμα ένα λεπτο πριν το 90΄.

Α Ημίχρονο

5′ λεπτό Γκατσολάρι σέντρα από αριστερα ο Μποουλι κεφαλιά στο αριστερό δοκάρι του Σταυρίδη.

17′ λεπτό βαθιά μπαλιά από τον Τοπαλίδη κακή εκτίμηση του Σταυρίδη και ο Δερμεντζόγλου καιροφυλακτούσε Βγαίνοντας στην πλάτη του τερματοφύλακα και απέναντι σε κενό τέρμα ανοίγει το σκορ 1-0 για τον Πιερικό.

21ο λεπτό Κουκοδήμος γίνεται κάτοχος της μπάλας περίπου στο κέντρο παίρνει μέτρα και κάνει μία πολύ ωραία σέντρα στην περιοχή βρίσκοντας τον Γκατσολάρι αλλά το control είναι αρκετά μεγάλο δίνοντας την ευκαιρία στον Σταυρίδη να μπλοκάρει .

23ο λεπτό κάθετη μπαλιά του San-jin στα καρέ του Τζίμα που διαβάζει τη φάση και βγαίνει έγκαιρα αποσοβώντας πιθανούς κινδύνους που μπορούσαν να δημιουργηθούν για την εστία του .

27ο λεπτό Ταιρης μπαλιά διαβήτη στον San-jin που σουτάρει με πολύ φάλτσο στην δεξιά γωνία του Τζημα ο οποίος απλώνει το κορμί του και διώχνει δύσκολες καταστάσεις για την εστία του .

45 + λεπτο ο San-jinμπαίνει μέσα στην περιοχή του Πιερικού μαρκαρισμένος από τον Αποστολοπουλο ο οποίος δεν προλαβαίνει να τον κόψει δίνοντάς του τη δυνατότητα να κάνει ο σουτ πάνω ψηλά στην εστία του Τζημα διαμορφώνοντας το 1-1 .

Β Ημίχρονο

57 λεπτό ο San-jin βγάζει μία πολύ ωραία μπαλιά στον Franco ο οποίος από το ύψος της Μεγάλης περιοχής σουτάρει δυνατά υποχρεώνοντας τον Τζήμα να κάνει μία πολύ ωραία επέμβαση για να αποσοβήσει κίνδυνο παραβίασης της Εστίας του.

61ο λεπτό Γκατσολάρι κόρνερ από δεξιά για τον πιερικό και ο Μπενίσκος με καρφωτή κεφαλιά υποχρεώνει τον Σταυρίδη σε μία πολύ ωραία απόκρουση .

79ο λεπτό Ευκαιρία για τον Πιερικό με τον Τοπαλίδη να βγάζει πολύ ωραία σέντρα στο δεύτερο δοκάρι και ο Μπενίσκος καρφωτή κεφαλιά υποχρεώνοντας τον Σταυρίδη σε εντυπωσιακή απόκρουση.

ΠΙΕΡΙΚΟΣ

Τζήμας Τοπαλίδης Τακίδης Αποστολόπουλος (89 Κριεμάντι) Κανταρτζής Μακρής( 89 Κυβελίδης) Κουκοδήμος Ίτσιος ( 60 Μπενισκος)Γκατσολάρι Μποουλι Δερμιτζόγλου(60 Ιντζόγλου)

.ΚΟΖΑΝΗ

Σταυρίδης Saint Duk (90+3 Βοργιαζιδης Κ)San-jin (68 Τσικοπουλος)Kοτταρίδης Παπαδόπουλος Φράνκο Τρομπούκης Παλλάς(84 Νινόπουλος) Ταιρης Βοργιαζιδης(90+3 Τσιάρας) Φωλίνας

Αύριο αξιολόγηση και εκτίμηση αποδόσεις παικτών και τεχνικού τιμ.