Πάντα κερδίζω για τον εαυτό μου  και για όσους με αγαπούν.

Δεν κερδίζω κανέναν.

ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΣ : Θεματοφύλακας του Πιερικού . Από την Γ/Σ μέχρι σήμερα. Διοικητικές πράξεις για τον Πιερικό

ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΣ : Θεματοφύλακας του Πιερικού . Από την Γ/Σ μέχρι σήμερα. Διοικητικές πράξεις για τον Πιερικό

13-6-20
ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΠΕΡΙΠΟΥ 72 ΟΙΚΟΝ. ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.

1) Εγκρίθηκε ομόφωνα πενταμελή επιτροπή ανθρώπων που θα διαχειριστούν την έναρξη των διαδικασιών της σύστασης νέας ΠΑΕ.
Αυτοί είναι Κώστας Καραφουλίδης, Στέφανος Μπιτόπουλος, Γιάννης Συμεωνίδης, Κυριάκος Αντώνης, Δημήτρης Μορφακιδης.
2) εγκρίθηκε ομόφωνα η ονομασία της νεοσύστατης νέας ΠΑΕ ως (Σύνδεσμος Φιλάθλων Κατερίνης ο Πιερικός 1961 ΠΑΕ) τυπικά ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ 1961
3) Εγκρίθηκε ομόφωνα η παραμονή του σήματος σφραγίδας στα βιβλία της ομάδας το παλαιό σήμα του φοίνικα . Ενώ ανοιχτό προς συζήτηση παραμένει το θέμα του επίσημου σήματος που θα αγωνίζεται η ομάδα στο ποδοσφαιρικό τμήμα (υπάρχουν προτάσεις) .
4) Εγκρίθηκε ομόφωνα ο οικονομικός και διοικητικός απολογισμός.
Για τα τυπικά ο ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ από 1/1/19 έως 31/12/19 ο σύλλογος ελαβε συνολικά 95.386 ευρώ έσοδα και είχε έξοδα 95.386, άρα δεν υπάρχει καμία εκκρεμότητα όσον αφορά τον ερασιτέχνη.
5) Εγκρίθηκαν κάποιες τροποποιήσεις στο καταστατικό του συλλόγου όπως η αύξηση ετήσιου χρηματικού ποσού των μελών από 10 στα 50 ευρώ.
6) εγκρίθηκε τροποποίηση ώστε να μπορεί ο σύλλογος να προσθέσει στο μέλλον εάν θέλει νέα τμήματα αθλημάτων στο ενεργητικό του.
7) εγκρίθηκε μείωση μελών ΔΣ από 15 σε 9 στον ερασιτέχνη.
Αλλάζει ομόφωνα η ημερομηνία όπου ολοκληρώνεται η θητεία μιας διοικήσεως στον ΣΦΚ από 31 Δεκέμβρη σε 1 Ιουλίου.

Κώστας Κουκοδήμος :
Όσο είμαι εγώ δήμαρχος Κατερίνης, ο Πιερικός θα είναι ψηλά. Δεν θα αφήσω κανέναν να πειράξει τον Πιερικό. Θα είμαι αρωγός της νέας προσπάθειας, και θα πρέπει να βάλουμε όλοι το χέρι στη τσέπη να ανεβάσουμε τον Πιερικό ψηλά.

‘Θα είμαι το άγρυπνο μάτι του Πιερικού, θα είμαι ο άνθρωπος που θα είμαι από πάνω και δεν θα αφήσω κανέναν να αμαυρώσει το όνομα του Πιερικού, δεν πρόκειται να αφήσω κανέναν να παίξει παιχνίδι στη πλάτη του Πιερικού, θα του κόψω το κώλο, όσο είμαι δήμαρχος Κατερίνης, ο Πιερικός θα είναι τουλάχιστον στην Β ‘Εθνική.’
‘Γενική συνέλευση Πιερικού – Εκάβη 13/6/20

Καλύφθηκε το μετοχικό κεφάλαιο στην ΠΑΕ Πιερικός

Στις δύσκολες εποχές που διανύουμε και μπρος το αβέβαιο μέλλον του Ελληνικού Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου η ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ 1961 είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την πλήρη κάλυψη του μετοχικού κεφαλαίου ύψους 30.000€, η οποία ολοκληρώθηκε με επιτυχία και με την συμμετοχή πολλών φίλων του συλλόγου.

Συγκεκριμένα και με βάση την νομοθεσία το 10% των μετοχών αποκτήθηκε από τον ερασιτέχνη – ιδρυτικό σωματείο με καταβολή ποσού ύψους 3.000€ και αριθμό μετοχών 100.

Οι υπόλοιπες μετοχές 900 στο σύνολο και ποσού ίσο με 27.000€ καλύφθηκαν από 25 ενεργά μέλη του ερασιτεχνικού σωματείου μετά την καταβολή του ελάχιστου ποσοστού ήτοι 3,6% επί του μετοχικού κεφαλαίου που αντιστοιχεί σε 36 μετοχές συνολικής αξίας 1.080€ έκαστος. Τα μέλη είναι τα κάτωθι :

  1. Σ.Φ.Κ. Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ
  2. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΛΙΟΣ
  3. ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΑΤΣΙΑΒΑΣ
  4. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ
  5. ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΤΑΝΑΣ
  6. ΝΕΟΠΤΟΛΕΜΟΣ ( ΜΑΚΗΣ ) ΘΕΟΧΑΡΗΣ
  7. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΟΡΦΑΚΙΔΗΣ
  8. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
  9. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ
  10. ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΖΙΩΓΑΣ
  11. ΘΕΟΦΑΝΗΣ ΖΑΙΦΙΔΗΣ
  12. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΛΥΤΡΑΣ
  13. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΡΟΚΟΠΙΔΗΣ
  14. ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΠΡΙΟΝΑΣ
  15. ΜΑΡΙΑ ΑΔΑΜΟΥ
  16. ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΠΟΔΑΣ
  17. ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ ΜΟΣΧΙΔΗΣ
  18. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΑΦΟΥΛΙΔΗΣ
  19. ΔΑΝΙΗΛ ΣΑΜΑΡΑΣ
  20. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΥΡΩΤΗΣ
  21. ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΡΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ
  22. ΗΡΑΚΛΗΣ ΤΣΙΤΛΑΚΙΔΗΣ
  23. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
  24. ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΟΥΓΚΟΥΡΕΛΑΣ
  25. ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΡΓΥΡΙΟΥ
  26. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ

Με παρότρυνση και πρωτοβουλία του Δημάρχου κ. Κουκοδήμου και τηρώντας στο ακέραιο όλες τις υποσχέσεις περί νομιμότητας και τήρησης των διαδικασιών, προχωρούμε όσον είναι αυτό εφικτό , στις επόμενες βάση καταστατικού ενέργειες για την ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ 1961.

23 Φεβρουαρίου 21
Η ΠΑΕ Πιερικός θέλει να ευχαριστήσει τον δήμαρχο της πόλης μας, κύριο Κουκοδήμο ο οποίος σε αυτές τις δύσκολες καταστάσεις και στην αβεβαιότητα που επικρατεί, μόλις δόθηκε η άδεια για έναρξη προπονήσεων στις ομάδες της FL, μεσολάβησε για ακόμα μία φορά έτσι ώστε μέσω επιχειρηματιών της πόλης να καλυφθούν οι μισθοδοσίες του ποδοσφαιρικού τμήματος, μέχρι και τον Ιανουάριο καθώς και το ΙΚΑ-ΦΜΥ.

ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΑΤΣΙΑΒΑΣ
Σήμερα το πρωί ο νέος πρόεδρος της ΠΑΕ Πιερικός κ. Νατσιάβας Σταύρος επισκέφθηκε τον Δήμαρχο Κατερίνης κ. Κουκοδήμο Κώστα στο γραφείο του όπου και τον ενημέρωσε για όλα τα τρέχοντα θέματα της ομάδας.
Εκτός των αγωνιστικών θεμάτων που σχετίζονται με τις προπονήσεις και τη εβδομαδιαία διεξαγωγή των τεστ για covid-19 ο Δήμαρχος ενημερώθηκε και για την πορεία της αδειοδότησης.
Σήμερα λοιπόν θα αποσταλεί στην ΕΕΑ και το τελευταίο έγγραφο για την ολοκλήρωση του φακέλου καθώς κατατέθηκαν τα λεφτά για την εγγυητική.
Ο Δήμαρχος κ. Κώστας Κουκοδήμος δήλωσε ικανοποιημένος με τις εξελίξεις και για ακόμα μια φορά δήλωσε ρητά και κατηγορηματικά ότι θα είναι δίπλα στην ομάδα και θα βοηθήσει όπου χρειάζεται.
4 Απριλίου :
ΕΚΑΚΤΟ: ΤΟ ΝΕΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΤΙΜ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΎ !
Η διοίκηση του ΠΙΕΡΙΚΟΥ και ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος, ανακοινώνουν το νέο τεχνικό team της ομάδας, που αύριο κιόλας θα πιάσει δουλειά, με προπονητή τον Μάριο Παναγιώτου, κάτοχο UEFA pro, με συνεργάτη τον Νίκο Θεοδοσιάδη, γυμναστή τον Ηλία Αδαμόπουλο, προπονητή τερματοφυλάκων τον Άκη Βασιλειάδη( δεν ξεκίνησε τελικά ) και αναλυτή αγώνων τον Κωνσταντίνο Τσακιρίδη.
Η διοίκηση και ο Δήμαρχος, τους καλωσορίζουν και τους εύχονται καλή επιτυχία.
7 Απριλίου
Η διοίκηση της ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ και ο Δήμαρχος της Κώστας Κουκοδήμος, ευχαριστούν τον χορηγό της ομάδας, την Ξενοδοχειακή εταιρεία Π. Μποτσιβάλης Α.Ε VALIS και την ΒΙΟ.ΜΕΤ ΑΒΒΕ, για την στήριξη στην αγαπημένη μας ομάδα, τονίζοντας την αγαστή συνεργασία που έχει η διοίκηση και ειδικά ο Δήμαρχος μας Κώστας Κουκοδήμος με όλους τους χορηγούς,
19 Απριλίου
ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΒΟΗΘΑΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ Ν.ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ
Η διοίκηση του Πιερικού και ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος, συμβάλλοντας στο Πιερικό ποδόσφαιρο και σε μια κίνηση ενίσχυσης, προσφέρουν χρηματικό ποσό στον Εθνικό Ν. Κεραμιδίου, για την προσπάθεια που κάνει στο πρωτάθλημα η ομάδα να παραμείνει στην κατηγορία.
Αυτό θα επαναληφθεί, βοηθώντας πάντα το Πιερικό ποδόσφαιρο και ειδικότερα τις ομάδες του Δήμου Κατερίνης.

7 Απριλίου
Η διοίκηση της ΠΑΕ Πιερικός και ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος, ανακοινώνουν τα εξής:
Γενικός Διευθυντής της ΠΑΕ Πιερικός, αναλαμβάνει ο βετεράνος ποδοσφαιριστής Μπάμπης Πεΐδης, ο οποίος αναλαμβάνει και Γενικός Αρχηγός του ποδοσφαιρικού τμήματος.
Τεχνικός Διευθυντής αναλαμβάνει ο βετεράνος ποδοσφαιριστής, Στέφανος Σκέντος.

26 Μάϊου
Αποπληρωμή χρεων – προσφυγιών της προηγούμενης ΠΑΕ, για αποφυγή αφαίρεσης βαθμών.
Η διοίκηση της ΠΑΕ Πιερικός, με εντολή του Δημάρχου Κώστα Κουκοδήμου, ξεκίνησε τις αποπληρωμές των παλαιών οφειλών από προσφυγές ποδοσφαιριστών κατά την περίοδο που η ομάδα αγωνίζονταν στις επαγγελματικές κατηγορίες, καταβάλλοντας εμπρόθεσμα τα ποσά που αναλογούν σε κάθε απόφαση ξεχωριστά, ώστε να αποφύγει σήμερα η ομάδα την αφαίρεση βαθμών και τις περεταίρω διαδικασίες.
Δήμαρχος και διοίκηση υλοποιούν τις δεσμεύσεις τους, για έναν υγιή Πιερικό, ισχυρό στο παρόν και το μέλλον και πρωταγωνιστή στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.

16 Ιουνίου
Ολοταχώς για SL2 ο Πιερικός.
Η Διοίκηση της ΠΑΕ Πιερικός και ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος, ανακοινώνουν στους φιλάθλους του ιστορικού μας συλλόγου, ότι έχουν ξεκινήσει ήδη οι διαδικασίες για τη συμμετοχή της ομάδας μας στην SL2.
Ο φάκελος ξεκίνησε να συμπληρώνεται υπό την επίβλεψη ειδικού γραφείου των Αθηνών και μόλις ολοκληρωθεί θα κατατεθεί για να μπούμε στην επόμενη ημέρα, η οποία ουσιαστικά σηματοδοτεί και την επανεκκίνηση του Πιερικού ποδοσφαίρου, με πρωταγωνιστή τον κορυφαίο σύλλογο της Πιερίας.
Ο σχεδιασμός έχει ξεκινήσει και για το έμψυχο υλικό όσον αφορά το ρόστερ, ώστε και αγωνιστικά ο Πιερικός να αποτελεί ισχυρό και υπολογίσιμο αντίπαλο για κάθε ομάδα της κατηγορίας.
Ανεξάρτητα με όλα αυτά, η ΠΑΕ Πιερικός και ο Δήμαρχος Κατερίνης πιστοί στις δεσμεύσεις τους, συνεχίζουν να τακτοποιούν όλες τις οικονομικές εκκρεμότητες τόσο απέναντι το προσωπικό του, στους προπονητές, τους επαγγελματίες και τους ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές του, όσο και σε όλους τους προμηθευτές και τους συνεργάτες του.
Ο Πιερικός ανοίγει νέα σελίδα!

1 Ιουλίου

Κουκοδήμος:
Ο Πιερικός δεν πωλείται.
Το τελευταίο διάστημα διακινούνται σενάρια και φήμες ότι ο Πιερικός «πωλείται», ότι έχουν έρθει επενδυτές, ότι γίνονται συναντήσεις με θέμα τη μεταβίβαση μετοχών, ότι αλλάζει το προπονητικό team και πολλά άλλα που προφανώς έχουν σκοπό να αποπροσανατολίσουν τη φίλαθλη κοινή γνώμη και τους φίλους του Πιερικού.
Θα ήθελα με τη σημερινή μου τοποθέτηση να ξεκαθαρίσω προς κάθε κατεύθυνση ότι ο Πιερικός δεν πωλείται, δεν μεταβιβάζεται και όπως υποσχέθηκα στη Γενική Συνέλευση των μετόχων πριν από 2 χρόνια θα παραμείνω δίπλα στη διοίκηση και στο Σταύρο Νατσιάβα ως εγγυητής της καλής πορείας του Πιερικού.
Βασικοί μέτοχοι, χορηγοί και φίλοι του Πιερικού, βλέποντας την πορεία της ιστορικής ομάδας, αξιολογώντας την πορεία του, στηρίζουν τον Πιερικό και τη Διοίκηση και μόνο με αυτούς και σε αυτούς είμαστε υπόλογοι.
Κώστας Κουκοδήμος
Δήμαρχος Κατερίνης

5 Ιουλίου
Η διοίκηση της ΠΑΕ Πιερικός και ο δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος, ανακοινώνουν την ανανέωση της συνεργασίας με τον Γενικό Διευθυντή της ΠΑΕ Μπάμπης Πεΐδης και τον Τεχνικό Σύμβουλο, Στέφανος Σκέντος. 
Τα δυο στελέχη της ΠΑΕ Πιερικός, αποτελούν μαζί με τον προπονητή Νίκο Θεοδοσιάδη την επιτροπή μεταγραφών της μεταγραφικής περιόδου που διανύουμε και τους ανθρώπους που «τρέχουν» τα  θέματα του αγωνιστικού τμήματος, ο καθένας από το πόστο και την αρμοδιότητα του.

12 Ιουλίου
Η διοίκηση της ΠΑΕ Πιερικός και ο δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος, με συντονισμένες κινήσεις κατάφεραν να εξασφαλίσουν την εγγυητική των 150.000 ευρώ για την συμμετοχή της ομάδας μας στο πρωτάθλημα της SL2 για την ποδοσφαιρική περίοδο 2021-2022.
Ενημερώνουν δε τους βασικούς μετόχους, τους  χορηγούς και τους φίλους του Πιερικού που στηρίζουν την ομάδα και τη Διοίκηση, ότι ορίστηκε η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ στα 350.000 ευρώ, με την διαδικασία να είναι πλέον τυπική. 
Η συμμετοχή του Πιερικού στην SL2 είναι εξασφαλισμένη!
Ο Πιερικός επιστρέφει στα σαλόνια του Ελληνικού Ποδοσφαίρου!
Ο Άρχοντας του Βορρά, επιστρέφει εκεί που ανήκει.

Όλα τα παραπάνω δείχνουν ότι υπάρχει κάποιο όνειρο και σχέδιο για τον Πιερικό που με συνεπεία ακολουθάει .
Είναι η αρχή αλλά κάθε αρχή δείχνει και τον δρόμο που θα ακολουθηθεί ,αρκεί να μην λοξοδρόμηση κάποιος η μένει πίσω μην μπορώντας να ακολουθήσει.
Ο θεματοφύλακας είναι αυτος που έδειχνε μέχρι σήμερα το πως και γιατί .
Έτσι πρέπει και για την συνέχεια.