Πάντα κερδίζω για τον εαυτό μου  και για όσους με αγαπούν.

Δεν κερδίζω κανέναν.

ΠΙΕΡΙΚΟΣ 2021-2022 : ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΠΑΨΗ Η ΑΝΦΙΣΒΗΤΗΣΗ

ΠΙΕΡΙΚΟΣ 2021-2022 : ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΗ ΘΕΛΕΙ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΠΑΨΗ Η ΑΝΦΙΣΒΗΤΗΣΗ

Ίσως είναι από της λίγες χρονιές που το σύνολο του οργανισμού που ονομάζεται Πιερικός ξεκίνησε στον κατάλληλο χρόνο να λειτουργεί.

Ανακοίνωσε από της πρώτες ομάδες το προπονητικό τιμ που θα οδηγήσει την ομάδα στο πρωτάθλημα της SYPER LEAGUE 2
ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗΣ – ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ

Κάλυψε την εγγυητική των 150χιλιαδων άμεσα την ώρα που πολλές ομάδες της Σούπερ Λίγκα 2 σχεδόν βγήκαν σε ανεύρεση επενδυτών για αυτό.

Έκανε αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου σε 350χιλιαδες που έχει ολοκληρωθεί πριν την καταληκτική ημερομηνία της 31.8.2021 ( καλό είναι να κοινοποιηθούν τα ονόματα των νέων μετόχων παρόλο που δεν είναι υποχρέωση της ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ )

Αναμένετε η απόφαση της αδειοδότησης από το Εφετείο η οποία ΔΕΝ έχει να κάνει με την φετινή διαχείριση της ομάδας αλλά πιθανόν παλιές διαχειρίσεις να συμβάλουν στην μη αδειοδότηση έως τώρα .

Να σημειωθεί ότι ΔΕΝ έγινε χρήση ακόμη των διαρκείας ούτε χορηγιών κλπ. και η ομάδα πορεύτηκε μέχρι και σήμερα που αναχώρησε η αποστολή στην Σερβία από τα ίδια κεφάλαια των παραγόντων της ομάδας.

Αγωνιστικά ξεκίνησε την προετοιμασία αρκετά νωρίς χρησιμοποιώντας αρκετούς από τους παίκτες που ανήκαν στο ρόστερ του και προσθέτοντας αρκετούς ακόμη για δοκιμή στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας που ολοκληρώθηκε της 22/8 21 .

Οι πειραματισμοί και η αξιολόγηση είναι αναυθαίρετο δικαίωμα του προπονητικού τιμ και μάλιστα είναι επιβεβλημένοι για καλύτεροι εκτίμηση του εμψύχου δυναμικού της ομάδας.

Επίσης δικαίωμα του κυρίου ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗ είναι να επίλεξέ με ποιους θα συνεχίσει στο δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας (είναι ο άμεσα υπεύθυνος στην διοίκηση και τους φίλαθλος που θα τον κρίνουν)

Στην διαδικασία της δημιουργίας ενός ανταγωνιστικού συνόλου θα εχει την ευκαιρία και την δυνατότητα της προσθέσεις και αφαίρεσης κάποιους από τους παίκτες που θεωρεί ότι δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στον ανταγωνισμό και της απαιτήσεις του πρωταθλήματος SYPER LEAGUE 2 .

Φήμες για πιθανό ενδιαφέρον για παίκτες του Πιερικού από ομάδες της Α ΕΘΝΙΚΗΣ δεν είναι εύκολο να διασταυρωθούν καθώς είναι κλειστός ο κύκλος των ατόμων που της διαχειρίζονται.

Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ άλλαξε σελίδα και εκπέμπει οικονομική υγεία και πιθανόν γιατί όχι και αγωνιστή ώστε να είναι πλέον καιρός να πάψη η συνεχείς αμφισβήτηση για την ιστορική ομάδα της ΠΙΕΡΙΑΣ .

Άλλωστε όλοι αναζητούσαμε και σε πολλές περιόδους απαιτούσαμε να στελεχωθεί ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ με άτομα από την ΠΙΕΡΙΑ