Πάντα κερδίζω για τον εαυτό μου  και για όσους με αγαπούν.

Δεν κερδίζω κανέναν.

Μπουρλότο με αποκαλύψεις: «Χαϊδεύουν τα αυτιά του Ιβάν»

Μπουρλότο με αποκαλύψεις: «Χαϊδεύουν τα αυτιά του Ιβάν»

Μπουρλότο που τινάζει στον αέρα τους παρατρεχάμενους στον ΠΑΟΚ βάζει ο στενός φίλος του Ιβάν Σαββίδη στην Ελλάδα, Κώστας Καραπαναγιωτίδης, καθώς αποκαλύπτει την ώρα που ο κόσμος της ομάδας βράζει, πως αυτοί δεν δίνουν στον ηγέτη την πραγματική εικόνα.

Ο Κώστας Καραπαναγιωτίδης μίλησε στο Metropolis 95.5 και είπε:

«Πιστεύω ότι οι υπεύθυνοι της ΠΑΕ δεν δίνουν την πραγματική εικόνα. Μπορεί ο Ιβάν να μην έχει την πραγματική εικόνα στα μάτια του. Εμείς που αγαπάμε την ομάδα και είμαστε κοντά στον ΠΑΟΚ, δεν μπορούμε να καταλάβουμε τι συμβαίνει τον τελευταίο χρόνο. Έχουν μάθει όσοι είναι κοντά στην εξουσία, να χαϊδεύουν τα αυτιά του ηγέτη. Κάτι συμβαίνει δεν μπορεί να είναι ανίκανοι. Δεν αφουγκράζονται τα όνειρα του κόσμου, τι χρειάζεται».

Ο άνθρωπος που εμπιστεύεται όσο λίγους ο Ιβάν Σαββίδης είναι χείμαρρος:

«Θα πρέπει να γίνεσαι και δυσάρεστος κάποιες φορές. Δεν υπάρχει οικονομικό πρόβλημα στον ΠΑΟΚ, τι φταίει λοιπόν; Δεν ξέρει την πραγματική εικόνα. Θα πρέπει και ο πρόεδρος να ενημερωθεί από ανθρώπους που έχει δίπλα του. Κάποιος πρέπει να του τα μεταφέρει. Να του πουν για την αγωνία του κόσμου και την πραγματική εικόνα του συλλόγου και να έχουν και μια πρόταση. Το καράβι δεν θα βουλιάξει εύκολα».