Πάντα κερδίζω για τον εαυτό μου  και για όσους με αγαπούν.

Δεν κερδίζω κανέναν.

ΠΙΕΡΙΚΟΣ : Ανανεώσεις και μεταγραφές από 14/7/21 ως 7/10/21

ΠΙΕΡΙΚΟΣ : Ανανεώσεις και μεταγραφές από 14/7/21 ως 7/10/21

ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

Δελτία Τύπου της ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ για της μεταγραφές και ανανεώσεις που έχουν πραγματοποιηθεί από 14/7/21 ως 7/10/21 από την διοίκηση της ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ .

Ξεκίνησε η διαδικασία προγραμματισμού και σχεδιασμού της επόμενης ημέρας που θα βρει τον Πιερικό στην SL2.
Από αύριο Πέμπτη 30/6/21 θα αρχίσουν οι ανανεώσεις οι οποίες θα συνοδεύονται με τις ανάλογες ανακοινώσεις των ποδοσφαιριστών που θα υπάρξει συμφωνία και νέα συνεργασία.

5 /7/21 Η ΠΑΕ Πιερικός μετά την ολοκλήρωση των επαφών και την συμφωνία με τον Νίκο Θεοδοσιάδη, ανακοινώνει την συνέχιση της συνεργασίας με το τεχνικό επιτελείο και την επόμενη ποδοσφαιρική περίοδο που θα μας βρει όλους μαζί στην SL2.

5 /7/21 Η διοίκηση της ΠΑΕ Πιερικός και ο δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος ανακοινώνουν την ανανέωση της συνεργασίας με τον Γενικό Διευθυντή της ΠΑΕ Μπάμπη Πεΐδη και τον Τεχνικό Σύμβουλο, Στέφανο Σκέντο.

12 /7/21 Η διοίκηση της ΠΑΕ Πιερικός και ο δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος, με συντονισμένες κινήσεις κατάφεραν να εξασφαλίσουν την εγγυητική των 150.000 ευρώ για την συμμετοχή της ομάδας μας στο πρωτάθλημα της SL2 για την ποδοσφαιρική περίοδο 2021-2022.
Ενημερώνουν δε τους βασικούς μετόχους, τους χορηγούς και τους φίλους του Πιερικού που στηρίζουν την ομάδα και τη Διοίκηση, ότι ορίστηκε η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ στα 350.000 ευρώ, με την διαδικασία να είναι πλέον τυπική.

14/7/21 Florentin Bouoli και Νίκος Τζήμας ήρθαν σε συμφωνία με τον Πιερικό και συνεχίζουν μαζί μας και φέτος στην SL2.
Ο πρώτος είναι γεννημένος 14/01/1998, επιθετικός και κατάγεται από το Καμερούν.
Ο δεύτερος είναι γεννημένος 19/12/1995, τερματοφύλακας, με καταγωγή από την Πιερία.

Η διοίκηση της ΠΑΕ Πιερικός και ο δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος, ανακοινώνουν την συμφωνία ανανέωσης με τους ποδοσφαιριστές Σάββα Τοπαλίδη και Κωνσταντίνο Ίτσιο.

Ο πρώτος είναι γεννημένος 18/10/1997, κατάγεται από την Πιερία και αγωνίζεται ως ακραίος αμυντικός και ο δεύτερος είναι γεννημένος 26/02/1998, κατάγεται από την Πιερία και αγωνίζεται ως μέσος.

18 /7 /21 Η διοίκηση της ΠΑΕ Πιερικός και ο δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν πως συνεχίζουν να αποτελούν ποδοσφαιριστές της ομάδας μας οι:
Φλορεντίν Μπουόλι, Νίκος Τζήμας, Σάββας, Τοπαλίδης, Κωνσταντίνος Ίτσιος, Χρήστος Μαυρίδης, Γιώργος Γαλανόπουλος, Κωνσταντίνος Αλεξιάδης, Χρήστος Καρανάτσιος, Γιώργος Σκαμπαρδώνης.

Επίσης αποκτήθηκαν οι: Κωνσταντίνος Χατζηδίμπας και Φερνάντο Κόλα.
Ο πρώτος είναι γεννημένος 12/05/99, αγωνίζονταν στην FL2 με την ομάδα της ΑΕ Καραϊσκάκης, είναι μέσος και
κατάγεται από την Πιερία.
Ο δεύτερος είναι γεννημένος 19/08/2002, αγωνίζονταν στη Γ΄ Εθνική με τον Εθνικό Ν. Κεραμιδίου, είναι ακραίος μεσοαμυντικός και κατάγεται από την Πιερία.

24 /7 21 Η διοίκηση της ΠΑΕ Πιερικός και ο δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν πως μετά από συμφωνία, υπέγραψαν τα συμβόλαια τους και ανήκουν στο ρόστερ της ομάδας μας οι νεαροί ποδοσφαιριστές:
Δημήτρης Δημηνάς από Δία Δίου, (γεννηθείς 11/11/99, μέσος με καταγωγή από την Πιερία),
Κωστής Τσενικλής από τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου, (23/04/2001 επιθετικός από την Πιερία),
Γιώργος Δεληγιάννης από ΑΕ Καρίτσας, (28/09/2000, κεντρικός αμυντικός από την Πιερία),
Γιάννης Γαλάνης από ΑΕ Καρίτσας, (19/12/98, τερματοφύλακας από την Πιερία),
Θάνος Φωκαΐδης από ομάδα της Τσεχίας(27/04/99, μέσος από την Πιερία),
Ορέστης Μπατσαράς, από Εθνικό Σοχού, (25/10/2000, ακραίος αμυντικός από την Πιερία).

4 / 8/ 21 Η διοίκηση της ΠΑΕ Πιερικός και ο δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος, με ικανοποίηση ανακοινώνουν στους φίλους της ιστορικής μας ομάδας, πως με συντονισμένες προσπάθειες κατάφεραν να καλύψουν το απαιτούμενο μετοχικό κεφάλαιο των 350.000 ευρώ, καθώς και την εγγυητική των 150.000 ευρώ.

Η διοίκηση της ΠΑΕ Πιερικός και ο δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος, είναι
στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την ανανέωση της συνεργασίας και την
παραμονή στην ομάδα μας, ενός νεαρού και πολλά υποσχόμενου επιθετικού, επίσης γηγενή, του Κώστα Μηλιώτη.
Ο πρώτος σκόρερ του Πιερικού στην FL κατά την αγωνιστική περίοδο 2020-2021 Κωστής Δεμηρτζόγλου,
ο Θωμάς Γιαλαμίδης, ο απροσπέλαστος κεντρικός αμυντικός του Πιερικού της περασμένης περιόδου, θα συνεχίσει να κερδίζει μάχες από τους αντιπάλους του σταματώντας με επιτυχία, τις επιθετικές προσπάθειες τους.

20 /8 21 Η διοίκηση της ΠΑΕ Πιερικός και ο δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος, ανακοινώνουν με χαρά και ικανοποίηση την ανανέωση ενός έμπειρου ποδοσφαιριστής μας και την απόκτηση ακόμη τεσσάρων. Ποδοσφαιριστής μας και φέτος στην SL2 .
Είναι ο Κώστας Χαρτσιάς, που με την αγωνιστική του παρουσία, πρόσφερε τα μέγιστα την περασμένη περίοδο.
Αποκτήθηκε ο Αλέξανδρος Ζαφειράκης (25 ετών, επιθετικός με πολλές εμπειρίες με τον Παναιγιάλειο, τον Αχαρναϊκό, την Επισκοπή κ.α.),
ο Μπάμπης Μουρατίδης (19 ετών επιθετικός χαφ με μια γεμάτη χρονιά πέρσι στη FL με τον Απόλλων Πόντου),
ο Στάθης Καγκελίδης (21 ετών αμυντικός χαφ από την δεύτερη ομάδα του Άρη) και
ο τερματοφύλακας Γιάννης Ράντος, (21 ετών, γιός της μεγάλης δόξας του Πιερικού και του Ολυμπιακού, Αλέκου Ράντου).

31 /8/21 Η διοίκηση της ΠΑΕ Πιερικός και ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος,
ανακοινώνουν με ικανοποίηση την απόκτηση δυο ποδοσφαιριστών.
Παίκτες της ομάδας μας είναι ο Γιώργος Καρβούνης (γεν. 1997, κεντρικός αμυντικός) και ο Αναστάσιος Παπουτζίδης (γεν. 1997 μεσοεπιθετικός).

Τέλος ο Φλορεντίν Μπουόλι και ο συμπατριώτης του κεντρικός αμυντικός που θα ανακοινωθεί μόλις υπογράψει, αναμένονται την άλλη εβδομάδα στην Κατερίνη.

Η διοίκηση της ΠΑΕ Πιερικός και ο δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος, με ικανοποίηση ανακοινώνουν την απόκτηση του Δημοσθένη Χαντζάρα, (γεν.1997, επιθετικός). Ο Δήμος επιστρέφει στην Κατερίνη και έχει ξαναφορέσει τη φανέλα της ομάδας μας.

12 /9 21 Η διοίκηση της ΠΑΕ Πιερικός και ο δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος, ανακοινώνουν με ικανοποίηση, την απόκτηση του Γιώργου Κριμιτζά (αμυντικός μέσος, γεν. 2002).

15 /9/21 Η διοίκηση της ΠΑΕ Πιερικός και ο δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος, ανακοινώνουν την απόκτηση του Tural Bayramly (μέσος, γεν. 1998).
Το νέο απόκτημα του Πιερικού, κατάγεται από το Αζερμπαϊτζάν και αγωνίζονταν στην Zira FC, ομάδα πρώτης κατηγορίας, της χώρας του.

16 /9 21 Η διοίκηση της ΠΑΕ Πιερικός και ο δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος, ανακοινώνουν με χαρά την ανανέωση του νεαρού μας ποδοσφαιριστή, Χρήστου Παπαδόπουλου.
Ο Χρήστος βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του σε προπόνηση της περασμένης αγωνιστικής περιόδου, εγχειρίσθηκε στον χιαστό και πλέον διανύει τα τελευταία βήματα της επιστροφής του στην ενεργό δράση.
Εμείς σαν Πιερικός είχαμε ηθική υποχρέωση να του ανανεώσουμε το συμβόλαιο και το κάναμε μάλιστα για δυο χρόνια, ανεξάρτητα με το ότι θα χρειαστεί αρκετό χρονικό διάστημα να περιμένουμε, μέχρι να επιστρέψει.
Θα τον περιμένουμε όμως γιατί πιστεύουμε στην αξία του και τον θέλουμε κοντά μας
.

17 /9/21 Η διοίκηση της ΠΑΕ Πιερικός και ο δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος, ανακοινώνουν με ικανοποίηση την απόκτηση του Θανάση Παντελιάδη (ακραίος αμυντικός, γεν 1987). Έμπειρος Κατερινιώτης ποδοσφαιριστής με πολλές παραστάσεις στις δυο μεγάλες επαγγελματικές κατηγορίες του Ελληνικού ποδοσφαίρου, επιστρέφει στην ομάδα που τον ανέδειξε και θα αποτελέσει σίγουρα ηγετική φυσιογνωμία στον Πιερικό μας.
Ποδοσφαιριστής της ομάδας μας είναι από σήμερα και ο Αλέξανδρος Ζούρκος (κεντρικός αμυντικός, γεν. 1996), με καταγωγή από την γειτονική Ημαθία.

23 / 9/ 21 Η Διοίκηση της ΠΑΕ Πιερικός και ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος, ενημερώνουν τους φίλους της ομάδας μας, πως ο Πιερικός αποτελεί από σήμερα, μια από τις λίγες, από τις ελάχιστες στον συνολικό αριθμό των ομάδων της SL2, ΠΑΕ, που εξασφάλισε την αδειοδότηση να αποκτήσει και ποδοσφαιριστές άνω των 25 ετών. Κάνουν επίσης ξεκάθαρο πως ο Πιερικός ήταν από τις πρώτες ομάδες που της χορηγήθηκε πιστοποιητικό συμμετοχής στο φετινό πρωτάθλημα και ποτέ δεν τέθηκε θέμα για την παρουσία του στην Β΄ εθνική κατηγορία (SL2).

25 /9 /21 Ποδοσφαιριστής του Πιερικού είναι ο Ευριπίδης Μητακίδης (επιθετικός, γεν. 1999), ο οποίος επιστρέφει στην ομάδα μας.

25/9/21 Η αποστολή για το παιχνίδι με τον Ηρακλή
Η αποστολή του Πιερικού απαρτίζεται από 20 ποδοσφαιριστές και είναι οι:
Γαλάνης, Ράντος, Γιαλαμίδης, Ζαφειράκης, Ίτσιος, Καρβούνης, Καρανάτσιος, Καγκελίδης, Μαυρίδης, Μηλιώτης, Μητακίδης, Μουρατίδης, Παπουτζίδης, Τοπαλίδης, Χαντζάρας, Χαρτσιάς, Sudar, Bayramly, Πέλκας και Ζούρκος.

Κάποιοι από τους αναφερόμενους πιθανόν να μην βρίσκονται σήμερα στην δύναμη του Πιερικού .
Επισήμως έχει αποχωρήσει ο Χατζηδίμπας.
Ανεπισήμως έχουν αποχωρίσει και άλλοι ποδοσφαιριστές αλλά αναμένονται δελτία τύπου από την ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ για την ενημέρωση των φιλάθλων του.