Πάντα κερδίζω για τον εαυτό μου  και για όσους με αγαπούν.

Δεν κερδίζω κανέναν.

Τέλος η κεντρική διαχείριση στα τηλεοπτικά της SL1

Τέλος η κεντρική διαχείριση στα τηλεοπτικά της SL1.

Ο Ολυμπιακός πέτυχε την απόλυτη ανατροπή εναντίον… όλων, καθώς κέρδισε την προσφυγή στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ και ακύρωσε την απόφαση για Κεντρική Διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων της Super League1 από τη σεζόν 2023-24.

Το Δικαστήριο ακύρωσε την απόφαση που είχε πάρει στις 9.9.2021 η Super League για την τροποποίηση του Καταστατικού του Συνεταιρισμού και την υποχρέωση όλων των ομάδων να βρεθούν κάτω από ομπρέλα κεντρικής διαχείρισης.

Ο Ολυμπιακός μαζί με τον Παναθηναϊκό ήταν οι ομάδες που λόγω της τεράστιας εμπορικότητάς τους βρέθηκαν απέναντι στην Κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων.

Η διαφορά είναι ότι οι “ερυθρόλευκοι” κινήθηκαν άμεσα στη Δικαιοσύνη, προκειμένου ν’ ανατρέψουν την απόφαση.

Παρ’ ότι μαζεύτηκαν στα απέναντι έδρανα του Διαιτητικού οι 11 ΠΑΕ της Λίγκας (πλην Παναθηναϊκού και Άρη) αλλά και η διοίκηση της ΕΠΟ που πήρε ξεκάθαρη θέση στο θέμα, οι τακτικοί δικαστές πείστηκαν από τα επιχειρήματα του Ολυμπιακού.

Οι “ερυθρόλευκοι” είχαν θέσει ενστάσεις, καθώς θεωρούν πως δεν μπορεί να υπάρξει κεντρική διαχείριση όσο στο ελληνικό πρωτάθλημα κυκλοφορούν ΠΑΕ φαντάσματα, με μόνη προίκα ένα σήμα και ένα ΑΦΜ.

Ομάδες που δεν έχουν φίλαθλο κοινό.