Εναρξη πρωταθλήματος SL 2: ΠΙΕΡΙΚΟΣ = ΞΑΝΘΗ. 1-1

Εναρξη πρωταθλήματος SL 2: ΠΙΕΡΙΚΟΣ = ΞΑΝΘΗ. 1-1

Επιτέλους ξεκίνησε το πολύπαθο και ταλαιπωρημένο πρωτάθλημα τής SL2 μετά από παλινωδίες και ακατανόητες αποφάσεις τής διοργανώτριας αρχής τού και όχι μόνο.

Ο ιστορικός Πιερικός συμμετέχει για ακόμη μία χρονιά στο απαιτητικό και σύντομο χρονικά πρωτάθλημα με εμβόλιμες αγωνιστικές που θα δούμε πιθανόν στη συνέχεια.

Πρώτη αγωνιστική με την μαχητική Ξάνθη πού δεν έδειξε ότι θα είναι εκ των πρωταγωνιστών του πρωταθλήματος.
Αντίθετα ο Πιερικός έδειξε θετικά στοιχεία που επιδέχονται βελτιώσει.
Ευελπιστώντας ότι θα συνεχίσει να γίνεται καλύτερος και να προσελκύει το ενδιαφέρον των φιλάθλων της Πιερίας

Α Ημίχρονο

5ο λεπτο Κόρνερ για τον Πιερικό από αριστερά μέσα στην μικρή περιοχή κεφαλιά ο Καραγκούνης και σώζει ο τερματοφύλακας Izoo

9ο λεπτό πολύ ωραία σέντρα από αριστερά για την Ξάνθη ο Διαμαντόπουλος πολύ ωραία κεφαλιά λίγο έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι του Τζίμα.

21ο λεπτό Πέναλτι για την Ξάνθη στο οποίο υπέπεσε ο Τοπαλίδης και το υπέδειξε ο διαιτητής Μπαϊρακτάρης άμεσα.
Την εκτέλεση του πέναλτι ανέλαβε ο Διαμαντόπουλος ο οποίος ευστόχησε ανοίγοντας το σκορ για την Ξάνθη και κάνοντας το 0-1

Ευκαιρια για τον Πιερικό με τον Καρανατσιο που δεν μπόρεσε να την ολοκλήρωσή με επιτυχία.

Β Ημίχρονο

Το παιχνίδι κυλά χωρίς να δημιουργούνται επικίνδυνες φάσεις μπροστά στα καρέ των ομάδων.

Σημαντικό στηγμη για τον Πιερικό με τον Χαρτσια να σουτάρει εξω από την μεγάλη περιοχή στέλνοντας την μπάλα στην αγκαλιά τού Izzo.

80ο λεπτό και πριν από λίγα λεπτά στο παιχνίδι εχει μπει αλλαγή ο Μηλιώτης που υποδέχθηκε την μπάλα στο ύψος της μεγάλης περιοχής κάνοντας πολύ καλό κοντρόλ και άμεσο σουτ παραβιάζοντας την εστία του Izzo φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσα 1-1

ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ 1961 :
Τζίμας Τοπαλίδης Χάρτσιας Γιαλαμίδης Παντελιάδης Seudar(Κριμιτζάς) Ιτσιος (Μποουλι) Καρβούνης Καρανάτσιος (Παπουτζίδης) Ζαφειράκης (Μηλιώτης) Χατζάρας ( Ζούρκος)

ΠΑΕ ΞΑΝΘΗ :
Izzo Μιχαήλ Πολίμος Τζανακάκης Δόρης (Radoy )Gomez Πλατέλλας Τσέλιος (Θυμιάνης ) Josepf Μπάτζιος Διαμαντόπουλος.( Κρητικος)

Ακόλουθη ανάλυση του αγωνα και αξιολόγηση Δευτέρα απόγευμα 8/11/21